asterix196803 Postat Martie 13, 2019 Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Cred ca bobina filtru a ramas prin paiele de orez sau o fi cazut de pe vapor ??Am vazut si pe alte forumuri tot felul de adaptari..... Alta versiune apropiata poarta numele de Real ARC 160(Z240) 1 Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Aceeași placa ca cea din acest aparat am găsit intr.un invertor marca Redbo(cică rusesc....) Avea partea de comanda trosnita, sursa trosnita, forța trosnita....etc. Omul nici nu a mai vrut să-l repare. Dacă găsesc placa o săi trag o poza...... 1 Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Va amintiti vremurile trecute cand se zicea c tractoarele noastre sant cumparate de chinezi pentru fier si pentru motorina din rezervor? nu stiu de ce traiesc cu impresia ca sa intors roata.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Asa spuneau detractorii despre utilajele de forat. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Acum 12 ore, Ion_Bumbu a spus: P P.S. chiar credeti ca in UK merge sa faci golanii ca in Romania cu sculele in garantie? Poate nu merge, poate merge...dar nici chinezii nu trimit toate golaniile in UK. Si unde se fac golanii in RO cu sculele din garantie? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Ori unde se poate, de preferat vina este a clientului. Ma rog, la putin la Lidl... Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 (editat) Eu n-am auzit de vreun magazin mare de bricolaj care sa se preteze la magarii in timpul garantiei....majoritatea magazinelor de bricolaj vin din tari civilizate si se comporta ca atare si la noi. Ori se rezolva defectul, ori se inlocuieste produsul, ori primesti banii inapoi. Poate la vanzatorii mici de cartier care nu-si permit plata catre un atelier de intretinere-reparatii....sau firmele de pe net care astazi exista si maine nu-i mai gasesti! Treaba cu utilizarea neconforma sau vina clientului a inceput sa dispara...sa nu mai vorbim de faptul ca poti returna produsul doar pentru simplu fapt ca nu-ti place sau nu esti multumit de el. Cam asa sta treaba in RO la ora actuala...nu suntem chiar golani. Ca prin padure exista uscaturi...asa este...dar orice natie sufera de uscaturi si toate le au pe ale lor. Eu mi-am luat teapa pe ebay de la un englez...s-a bucurat la 11 euro.....asa ca....?! Sau poate stii dumneata mai multe si eu nu...cine stie! Editat Martie 13, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Domnule, n`om fi golani dar am o intrebare, firma Ruris se pune??? Chiar nu`i mica da de golanii se tin, de luat il iei din Dede sau altii dar garantia e la ei. Asta doar sa va dau o firma mare cu care am avut eu probleme. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 (editat) Domnule, dumneata n-ai cumparat produsul de la Ruris...raspunzatori de acel produs este cel de la care l-ai cumparat, respectiv in cazul dumitale Dede... Daca nu se rezolva garantia, pe Dede ii tragi la raspundere..nu pe Ruris. Dede a incasat lovelele pe produs si ei sunt direct raspunzatori... nicidecum cei care repara aparatul sau cei de la care l-au preluat si l-au bagat la vanzare, astia n-au nicio treaba. Ca ai dus matale aparatul la reparat si aia au comunicat catre Dede ca a fost folosit necorespunzator...este alta treaba...opc, tribunal, s.a.m.d...Dede va fi tras la raspundere. Si sincer nu m-ar mira ca Dede sa nu faca magarii...la urma urmei este un brand 100% romanesc...iar multi dintre romani se dezvata foarte greu de oranduirile trecute. Nu acelasi lucru putem spune de alte magazine...ti-am spus eu..padure fara uscaturi nu exista si nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala! Editat Martie 13, 2019 de mac01 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 (editat) "Miorlaia" cutia in treapta 2`a de nou, urit de tot. N`ai cum sa`l testezi decit in teren. Nu s`a ajuns la OPC, dar nici mult n`a fost... Schimbat ansamblul de pinioane si gata insa cu discutii aiurea, inclusiv cu DEDE. Deci ... asa cum ati si banuit, inca mai avem de luptat la mentalitate. Editat Martie 13, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
asterix196803 Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Pina la urma care este concluzia ?? Doua trei persoane care repara in particular te condamna la moarte.... Un personaj care pica in picioare de cite ori este atacat ...un pensionar care stie cel mai bine cu orice .. dar cu subiectul nu prea...Mai concret se poate ?? Editat Martie 14, 2019 de asterix196803 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Domnule, aveti partial dreptate dreptate, ma pricep la multe dar nu la orice, nu ma pricep la fotbal! Concluzia doar dumneavoastra puteti sa o trageti, il aveti in fata, lucrati cu el si ne spuneti ce si cum. Editat Martie 14, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Hammm si eu care credeam ca sant singurul de pe lumea asta caruia nu-i place fotbalul...... 2 Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 (editat) Domnule Asterix ,mai aveai puțin și te luau la bătaie pt alegerea făcută .Curios de ce nu are toată lumea X6 ,Q7,a8,dar pentru aia merge și Loganul ,focus,Astra .....La toți ne este greu ... O sa pun mâine niste poze cu un jasic forjat chinezesc . Văd că tot cei chinezesc trebuie scuipat că nu umple buzunarele firmelor de renume .... Editat Martie 23, 2019 de Daniel Rotea Scrie telu ce vrea el :) Link spre comentariu
andreigradu Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 (editat) Apropo.... pe vremuri.,,,,,,,,, Vasile....seful ce mare... proprietarul forumului NE lasa da dam... si negativee.............eeee,,,,, ...................................... Poate ca ar fii util ca langa sutele de puncte verzi sa avem si zona de ROSII..... negative...... .................................................................................................................................................................................. Editat Martie 23, 2019 de andreigradu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum