powerlight Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 (editat) Dupa cum spune si titlul vand voxe dual cl 380 : pe 3 cai, bass diametru de 20 cm, suspensii din cauciuc, cutii din lemn, impedanta 4 ohmi, putere 70W/100W, plase de protectie metalice pe difuzoare, reglaje medii/inalte, dimensiuni H=50cm, L=30cm,A=22cm, poze reale. Greutate 11kg bucata Pret 500 ron https://imgur.com/a/g8racwK Editat Martie 11, 2019 de powerlight Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Difuzoarele de joase au fost rebobinate? Link spre comentariu
imreberes Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Vedeti ca @powerlight are obiceiul sa pozeze una si sa trimita alta. Eu am mai patit asa cu el. Deci numai cu atentie! Link spre comentariu
powerlight Postat Martie 11, 2019 Autor Partajează Postat Martie 11, 2019 (editat) 1 oră în urmă, q_acdc a spus: Difuzoarele de joase au fost rebobinate? N-au fost desfacute,pot face poze la difuzoare,eventual o filmare. 1 oră în urmă, imreberes a spus: Vedeti ca @powerlight are obiceiul sa pozeze una si sa trimita alta. Eu am mai patit asa cu el. Deci numai cu atentie! V-am explicat si atunci ca s-a facut incurcatura cu acele colete.Daca faceam parte din acea categorie de persoane pe care o stiti dvs imi faceam alt cont si nu mai intram pe acesta. Editat Martie 11, 2019 de powerlight Link spre comentariu
imreberes Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Insa plata eu am facut pt un traf toroidal bun, nu pt un traf E+I sudat acasa in conditii "amatoricesti" (dar nu in sensul bun al cuvantului). Traful e pastrat cu scopuri didactice, pt a le arata altora cum NU se face o sudura. D-voastra ce ati spune despre un vanzator asa de "cinstit"? Intr-adevar, explicatie ulterioara am primit si am ramas cu explicatia si cu ... paguba. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Cu asa vanzator risca sa ramana si fara produsul gresit trimis... Cred ca vanzatorul avea obligatia sa trimita produsul platit si pe urma sa primeasca produsul gresit trimis. Link spre comentariu
powerlight Postat Martie 11, 2019 Autor Partajează Postat Martie 11, 2019 Rog sa nu-mi mai poluati topicul,discutia nu-si are rost aici,daca aveti ceva pe suflet imi trimiteti mp sau deschideti in alta parte un topic.Cine doreste boxele poate veni sa le vada,ca sa se convinga Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Da, ai dreptate, faptul e consumat, banii i-ai luat, sa-ti fie de bine. Scuze, nu mai poluam. Link spre comentariu
powerlight Postat Martie 12, 2019 Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 Rog un moderator sa inchida topicul,nu mai doresc sa le vand aici Link spre comentariu
Marian Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 @validae te rog nu mai interveni administrativ pe sectiunea mea, sanctiuni daca este cazul dau eu, si aici chiar nu era cazul. Multumesc pentru intelegere. @imreberes daca ai o problema cu cineva incerci sa o rezolvi in privat sau eventual daca asa nu rezolvi, faci o plangere la politie, plangerile pe forum nu duc nicaieri altundeva in afara de scandal. Ceilalti, va rog sa nu confundati vanzarile cu bodega, nu ne implicam in neintelegerile dintre 2 utilizatori, ne aflam pe o sectiune pur comerciala, e imposibil de evitat subiectivismul. Topic inchis. Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Acum 5 ore, Dan85 a spus: Daca n-as avea treaba, mi-ar place sa=ti vad boxele , imi plac vechiturile , ard frumos in soba. Dar trafu, unde-i traful? Pentru postarea asta i-am dat de fapt sancțiunea lui knauf, că prea o caută cu lumânarea peste tot.....dar am dat click din greșeală pe cea dinainte. Link spre comentariu
Postări Recomandate