Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt beko

fane buy

Postări Recomandate

Va salut cu respect am acest tv beco model 21b3m12 telecomanda 12,1. am imaginea marita si nu stiu cu se intra meniu service cu 9301 si 8500 nu merge mentionez pe telecomanda nu are tasta de meniu. Multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane buy

9

• dan-a2

2

• tehtronics

2

• cornel1962

2

Este asemanatoare cu 12,5 la aspec aproape identica meniu se face din tastele colorate ex.pe tasta galben apare cautare prog memorare prog si banda si se lucreaza tot cu tastele colorate în functie de culoarea cu care e scrisu pe ecran multumesc.

Link spre comentariu

Intra in service cu tasta "SLEEP" de pe N18 ...

Verifica mai intai sursa, sa nu scoata tensiune marita(functie de TK: LG-113V sau Samsung-119V)

Editat de tehtronics
Link spre comentariu
4 hours ago, cornel1962 said:

..si nu ati incercat cu " i 8500 " ???

nu-l  mai  trimiteti  pe  piste  gresite , daca  nu  stiti  ce  si  cum .  la  beko  nu  se  intra  niciodata  in  service  cu  i  8500  ... doar  la  grundig ,  atit .  exista , intr-adevar ,  la  sasiul 12.6  o  procedura  asemanatoare ,  insa  este  menu 8500 ...:rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări