Razvan_nicusor Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Am cumparat aceasta telecomanda universala pentru 7 aparate ,problema este ca nu stiu cum sa o setez ,am codurile pentru anumite modele de aparate dar nu inteleg cum se face introducerea lor. Multumesc ! Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat August 5, 2007 Autor Partajează Postat August 5, 2007 Acea carticica cu instructiuni o am dar nu reusesc sa o programez. Set > TV1> cod 3 cifre si nu vrea .Am incercat la mai multe aparate. Link spre comentariu
Tavi Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 e proasta telecomanda , merge la putine aparate , probabil nu s-a nimerit la cat ai dat pe ea , ce ai vrea ? sa si mearga ? :smt003 Link spre comentariu
Stefan Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 si eu am cumparat o telecomanda universala dar nu mergea adeloc .am incercat-o la 3 TV , un DVD un casss auto si cand am pus testarul in fata diodei nu aparea nik . Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat August 6, 2007 Autor Partajează Postat August 6, 2007 Telecomanda emite ,pentru Samsung ia unele comenzi ,ma interesa pentru un CD player Kenwood DP-2030 .ce telecomanda universala imi recomandati,pe asta am dat 10 lei.Multumesc ! Link spre comentariu
Tavi Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 putin probabil sa gasesti pe vreo universala din asta cod de cd kenwoodincearca cu un made for you de la gbs - sonic - bucuresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum