Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blaupunkt london mp 37

Vizitator re5pekt_sm

Postări Recomandate

Vizitator re5pekt_sm

salut sunt nou. am si eu cateva intrebari. sunt inebunit dupa blaupunkt si vreau sa imi pun pe un logan din 2005 modelul preferance echipat din standard cu cas si 2 boxe de 13 pe usile din fata. mam gandit la un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... ndon_MP37/ si la niste boxe tot blaupunkt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... _542/.asta la inceput mai incolo o sa imi iau o statie si un woofer blaupunkt. ce ziceti se merita??? este o firma buna??? mie imi place la nebunie ca design. cam ce mi-ati recomanda pana in 5 mil. sunt compatibile??? chiar nu ma pricep de loc

MULTUMESC MULT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

5

• diaconuliviu

4

mp3 - ul e ok .. si boxele la fel, sunt compatibile ... in momentul in care o sa ai bani de statie si subb, iti recomand sa iti cumperi si 2 difuzoare pe 2 sau 3 cai pt luneta, amplificate de 2 canale din statie ... subbul il amplifici cu celalalte 2 canale in punte, spre exemplu. (statie cu 4 canale)

Link spre comentariu
Vizitator re5pekt_sm

ma gandeam pe inceput sa las casu si boxele de pe fata. dupaia vroiam sa imi iau un woofer si sa il amplific direct din cas pt ca are si casu iesire de woofer si dupaia eventual cand oi mai avea bani sa iau o statie si poate inca 2 boxe

Link spre comentariu

mp3-ul are iesire dedicata pt subbwofer ... nu iesire amplificata. Adica tu din mp3 te legi direct la o statie ce amplifca semnalul pt un difuzor de joase, nu te legi direct cu difuzorul :yawinkle: Diferenta dintre iesirea dedicata si o iesire normala pt statie, e ca cea dedicata e deja "taiata" ca si frecventa, si nu mai tre sa folosesti o statie cu filtru activ pe intrare ;) In nici un caz nu poti amplifica direct difuzorul din mp3 :toimonster:

Link spre comentariu

Nu mai deschit topic nou, scriu aici, fiind vorba tot de Blaupunkt:am achizitionat un CD player CD+MP3+radio Blaupunkt Calgary MP36.Stie cineva despre el? Fiabilitate, rezistenta in timp, eventual "caderi"?Nu de alta dar, pentru ca garantia sa fie valabila trebuie instalat la "firma autorizata care sa puna pe certif. de garantie o stampila. Problema e ca eu aveam deja instalatie facuta de mine pentru un Kenwood (radiocass) la care legasem corect acea mufa ISO. Pentru a obtine stampila de garantie ar trebui sa platesc tot 30 ron, exact taxa de montare.Merita?A, aparatul l-am luat de la DOMO cu banii jos.

Link spre comentariu

daca instalatia a fost facuta de tine si nu e a masinii .... din fabrica, in caz ca pica si la garantie zice ca e din cauza legaturilor, pica si garantia. Pentru garantie trebuie sa mergi la service autorizat intradevar. Blaupunkt e o firma buna .... la o folosire corecta, singur nu se defecteaza

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

:axe: dupa 5 zile de functionare pe trasee scurte (15 km/cursa), la primul drum mai lung, Rm.VL-M.Ciuc, la iesirea din Bv, deci dupa vreo 200 km cu pauza la vreo 80, a sarit pe radio. Am scos si am bagat CD indarat, "wait..reading..wait..reading..wait...CD ERROR!Asa face cu orice CD- MP3, audio, scris sau "argintiu", nu conteaza.Aia de la magazin au zis ca-l trimit ei la Buc, acolo fiind firma ce asigura garantiile si ca e primul din serie care pica. Ma rog, o fi.E drept, incepuse sa sara cite o pista pe la unele hopuri dar nici chiar asa.

Link spre comentariu

Daca s-a incalzit inseamna ca e prost conceput, fara suparare. Era montat unde ani de zile a stat casetofonul kenwood, cu care n-am avut probleme, adica in suport din plastic dedicat, montat central, sub cutia de acte. Apoi, daca de la incalzire s-a produs decalibrare, iar prost. La gropi chiar am avut grija, ma rog, atita cit se pot evita pe DN1.In plus stiam ca ar trebui sa aiba oarece pufere si suspensii; ma rog, daca sint facute numai pt masini straine, care nu zgiltiie ca dacia, sa scrie pe ele asta.L-am dus la magazin, acuma cica dureaza vreo 10 zile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări