sin Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 va salut, dupa instalarea SO pe curat pe un SSD, totul functioneaza corect numai anumite butoane de pe tastatura care au cate 2 semne pe ele, bat aiurea...expl. @ apare cand tin apasat shift+2, in loc de paranteza apare steluta,s.a.m.d....literele apar corect toate...stie cineva ce pot sa fac? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 tastatura spaniola Link spre comentariu
sin Postat Martie 10, 2019 Autor Partajează Postat Martie 10, 2019 zaharia valentin, este un site spaniol despre masini...iar tastatura mea, cred ca este italiana, nu spaniola Link spre comentariu
cata rator Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 Și ce este atât de greu să intri în setarile pentru tastatură din control panel și să alegi layout-ul specific tastaturii pe care o ai? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 1 hour ago, sin said: zaharia valentin, este un site spaniol despre masini...iar tastatura mea, cred ca este italiana, nu spaniola italiana,spaniola...ideea ca este alta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum