Marius84 Postat Martie 30, 2019 Autor Partajează Postat Martie 30, 2019 (editat) AM STERS CONTINUTUL ACESTUI POST PENTRU CA SE DADEAU INDICATII PROFUND GRESITE DE ALIMENTARE LED. CA SA FIE CLAR CE ESTE PROFUND GRESIT UITE CA NU STERG ASTA: Am tatonat rezistenta și cu 47k am 6.2v stabili pe ieșire, testat pe sursa reglabilă între 7v si 18v. Nu mai rețin curentul, dar am ales tensiunea modulului de 6.2v astfel încât ledurile să nu se încălzească Editat Martie 30, 2019 de Dxxx Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 Cu contactul luat si butonul plafonierei pe on, mergea becul. Stiu pt. ca l-am uitat aprins odata. Poate s-au mai modificat pe ici, pe colo de la a mea pana la cea din topic. Link spre comentariu
Dxxx Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 (editat) De aceasta data ai aprins becul rosu. NICI UN LED NU SE ALIMENTEAZA IN TENSIUNE CONSTANTA - asta este notiune elementara. O repet de o mie de ori. II rog pe toti sa citeasca topicul de "nelamuriri" poate, poate, inteleg ceva si le vine mintea la cap. Insa vad ca tot nu se intelege, asa ca fac ceea ce este normal, ca sa nu cumva sa invete prost si altii. TOPIC CLOSED. Editat Martie 30, 2019 de Dxxx Link spre comentariu
Postări Recomandate