Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 55PFS8159/12, Sasiu QV14.1E blocat in st-by

Vizitator

Postări Recomandate

On 3/8/2019 at 12:34 AM, _adi_ said:

Costica, am reparat 55 PFS8109_12 QV14.1E LA. cu defect:  blocat in cu logo PHILIPS.

Maine pana la pranz iti dau continut EMMC care a functionat la mine.

Seara buna!

Salut, ce programator ai folosit pentru citire/scriere emmc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 179
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 hour ago, _adi_ said:

Salut Costica, am folosit RT809H cu versiune soft 20180329. E versiunea cu care am primit programatorul, nu am schimbat-o niciodata.

Daca vre-o data nu raspund la vre-un mesaj, poti sa ma suni la 0747801180

OK, Multumesc

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
On 5/23/2019 at 5:43 PM, _adi_ said:

Salut Costica, am folosit RT809H cu versiune soft 20180329. E versiunea cu care am primit programatorul, nu am schimbat-o niciodata.

Daca vre-o data nu raspund la vre-un mesaj, poti sa ma suni la 0747801180

Salut.

Mai tii minte, asta era eMMC-ul H26M31003GMR pe care l-ai rescris cu RT809H?, te intreb ca, la colegu' sergionel nu a mers citirea/scrierea corecta cu RT-ul la acest eMMC, daca tu ai rescris cu soft care a fost salvat cu alt programator, atunci inseamna ca RT-ul scrie bine eMMC-ul H26M31003GMR, dar nu-l citeste corect....cam asta ar fi concluzia.....

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Buna tuturor!Am de lucru si eu cu o placa de aceasta,dintr-un tv de 48" ,tot cu logo pina la Philips...si restart.Am o placa buna ,functionala din care salvasem softul de aproape 4 Gb fara probleme.Cind s-o rescriu in cea cu restartul,imi da eroare CRC ...L-am sters bineinteles inainte de scriere,e conectat la tensiune externa de 3,3V.De citit se poate citi placa asta cu restartul,numai nu-l vrea sa scrie!!De ce oare,stie cineva?Are ceva protectie la scriere !?Dar ma gindesc ca colegii aici in topic,au putut sa-l rescrie...Nu stiu,am sa strapez cele doua quarturi smd de pe linga...Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, stefanpecsi a spus:

Dar de ce l-am putut citi pe cel bun,cu alimentare externa,fara sa strapez quartul,acelasi cip eMMC este si la LG LB650 ,am citit placa de aceasta si am reparat-o cu alt soft.

Quartul se strapeaza doar daca nui da procesorul voie sa citeasca , scrie emmc, depinde si ce procesor are, vezi ca sunt in lista cu procesoare MST si MTK, deci MSTAR si MEDIATEK, care main-uri sunt cu aceste procesoare atunci trebuie scrise cu aceasta optiune ca altfel nu va merge corect, un exemplu 

002:  The currently selected:EMMC_AUTO_ISP_BOOT_MST

008:  The currently selected:EMMC_AUTO_ISP_BOOT_MTK

Cu aceasta optiune se scrie fie prin VGA, HDMI, USB,   014:  The currently selected:EMMC_ISP_MST_UART_ON

Daca are procesor MSTAR si se reseteaza atunci este aceasta optiune 025:  The currently selected:MSTAR_EMMC_MBOOT #ISP si se pune doar boot1 si boot2 

Link spre comentariu

Domnu Florin,sa va spun o ciudatenie,ce explicatie aveti..Mai am inca o a treia placa,identica,dar acela e compromisa de tot,nici standby,nici restart nimic.Am pus pe aparat,am dat auto isp,a recunoscut-o,dupa aceea si stergere si a luat softul salvat de mine din placa buna,fara nici un quartz strapat,alimentare externa 3,3V,fara 1,8V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări