Blind Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Ma baga in dilema melodia asta...desi merge de minune cantata intr-o bodega, e totusi o melodie destul de reusita (care ma pasioneaza si cand sunt treaz :smt003 ) App, versiunea de studio (care e ~80% la fel cu asta) este mult mai amuzanta, aberatiile gaborului sunt altele insa, and it makes it funnyer. Ascultare placuta... :partyman: Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 mai , dar ce moara stricata e omu` ala:)) . E simpatica blonda aia cu bretonu ` pana in ochi si cu nasul cat pinochio! :drinkers: Link spre comentariu
Tavi Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 mie imi place militianul cu replica lui de geniu :baaaa , decat sa-ti fie rau ,mai bine sa-ti fie bine ! :supz: Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 aia e alternativa ... la vorba aia...stii tu , cand e omu` mai :drinkers: :drinkers: :drinkers: NOi sa fim sanatosi :partyman: :partyman: Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 m? aranjeaz? mai bine!!! (nu, nu sunt eu ?la!!! am de 2 ori mai mul?i ani, ?i de 3 ori mai pu?in p?r!!! :snakeman: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum