doru3160 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 N-ai sa vezi... Unu a cerut tarozi în inchi și tu i-ai dat în metric, altul vrea tubulare lungi și tu îl trimiți la dede după tubulare ordinare... Mai vrei și bait pt sobo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Acum 12 minute, doru3160 a spus: N-ai sa vezi... Unu a cerut tarozi în inchi și tu i-ai dat în metric, altul vrea tubulare lungi și tu îl trimiți la dede după tubulare ordinare... Mai vrei și bait pt sobo. Viata'i grea nu le poti avea pi toate,! Editat Martie 8, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 4 hours ago, doru3160 said: N-ai sa vezi... Unu a cerut tarozi în inchi și tu i-ai dat în metric, altul vrea tubulare lungi și tu îl trimiți la dede după tubulare ordinare... Mai vrei și bait pt sobo. Bine ca nu am intrebat de piulite in inch, am multe suruburi recuperate, cu capete misto, pe care as vrea sa le folosesc... Link spre comentariu
gauss Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 (editat) Multe " rele " ni se trag de la imperialismul anglo - american ( si slugile lor ticaloase si corupte ) ... , printre care si sistemul imperial de unitati de masura : https://ro.wikipedia.org/wiki/Sistemul_anglo-saxon_de_unități Apropo de ... , si cu scuze de off - topic ... , mi - am amintit o intamplare din vechime , cand eram tanar ( si mai necopt la minte ... , nu ca acum as fi ) . La pravalia unde lucram , a venit ( proaspat angajat ) un nene absolvent de TCM , al doilea ( ca medie ) pe lista de absolventi , repartizat automat ... mecanica fina , bucurestean fitzos , cam slobod la gura , mai ales in aprecieri pripite la adresa altora etc . A fost introdus intr - un colectiv multidisciplinar , care se ocupa de o chestie de la marele vecin si prieten , reverse engineering . Zis si facut , s - a inarmat cu sublere , micrometre , ruleta , calibre , lere etc . Muncea ca disperatu' ... , fiind privit cu ostilitate , umpluse biroul si bancul de schite si relevee , tabele cu dimensiuni etc . Avea la indemana si ceva tehnicieni si desenatoare , sa traga in tus ce izvora din creativitatea lui . Printre ele , o tanti de o frumusete rara , de pus pe coperta de tabloide . De 1 si 8 Martie , biroul si planseta ei semanau cu tarabele minoritarilor , combinate cu o florarie bine aprovizionata . La angajare , toti au semnat ca in transa , nimeni n - a intrebat - o nimic . Nu prea facea mare lucru ... , cafele , tigari , cate - o revista , Neckerman - uri etc . " Seful " TCM - ist o asalta cu insistenta , nu i - a dat de banuit ca era singur in demers , noi ceilalti renuntasem de mult ... din lipsa de rezultate . La un moment dat , tanarul s - a blocat ... toate masuratorile erau cu doua zecimale etc . Domnisoara s - a uitat pe ele , s - a aplecat si i - a soptit ceva la ureche , cu surasul inclus ... personajul s - a transfigurat ... parca i s - ar fi aratat zanele ... Am asteptat sa dispara persoana la cafea , si l - am chestionat pe tanar , cazuse pe mine ... , nu eram usa de biserica ( nici macar prag ) . L - am luat cu binisorul , raspundea monosilabic ... I - am zis " coane , te - ai scos , ai intrat pe felie pe bune etc . " . Raspunsul a venit dupa un timp , cu vocea ( parca a ) altuia : " Da' de unde ... , mi - a zis sa impart totul la 25 , 4 ... " . Un hohot de ras a urmat , radeau si celelalte doamne si domnisoare etc . Ca incheiere ... , ambele persoane au plecat din colectiv , la scurt timp . Tanarul , la uzina mecanica Moreni , fortat ... , iar domnisoara , asa cum a venit ... fara vreo explicatie . Ma rog , peste ceva ani , prin preajma lui 2000 , am vazut - o intr - o delegatie venita in vizita , de la parteneriatul NATO , translator si asistent suport tehnic . Probabil si cu alte atributii si insarcinari ... , cine stie ? ... M - am facut ca n - o vad , fara sanse ... m - a chemat cu degetul " la tabla " , aprobata unanim de sefi ... Editat Martie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Acum 15 ore, dan cod a spus: Caut și eu chei tubulare mai lungi doar dimensiuni mici de la 3 sau cat este cea mai mică pana la 6. Că un făcut exact ce îmi trebuie nu am. Știe cineva unde ar fi așa ceva? https://imgur.com/mwhB7jW Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) La 08.03.2019 la 19:06, dan cod a spus: Caut și eu chei tubulare mai lungi doar dimensiuni mici de la 3 sau cat este cea mai mică pana la 6. O idee. Marca asta se stie ce magazin o vinde.Nu sunt scule profi, dar la nevoie, iti faci treaba cu ele.Tubularele sunt ok, exista si un prelungitor (flexibil), e destul de versatila trusa. Editat Martie 14, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Trusa asta o am,dar as vrea tubulare la lungi. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Poate aveti vreo cunostiinta cu posibilitati ... taie un prelungitor mai scurt , si intercaleaza ( sudura ) un electrod de inox ... , poate rezulta lungimea care o doriti . Eu am o surubelnita ( cap plus ) " preparata " astfel din vremea cand aparusera suruburi " ascunse " adanc , si nu erau ( nici astazi ) scule sa ajunga la ele , decat custom ... , care nu - s in magazine . Editat Martie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Daca nu gasesti, poti sacrifica tubularele astea si le montezi cozi lungi de cat ai nevoie, terminate in T. Le faci din universale, in dedicate. 1 oră în urmă, dan cod a spus: Trusa asta o am,dar as vrea tubulare la lungi. La tubulare n-am prea intalnit situatii in care sa trebuiasca coada mai lunga, insa la surubelnite mereu se gaseste cate un surub ascuns in jumate de metru de carcasa. Editat Martie 14, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Astea au un neajuns faptul că sunt teșite un pic in interior și dacă cumva capul este mic nu îl poate apuca. Ar trebui sa le polizez drept. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Cred ca putina zeama de strung ar fi mai indicat. Garantat iese drept. La polizor mai poti gresi si scoate planul inclinat.Poti evita asta daca le polizezi in mandrina masinii de gaurit, si le invarti cat timp le polizezi, daca nu ai la indemana un strungulet. Editat Martie 14, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate