spik Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Am cautat, dar nu am reusit sa gasesc. Imi trebuie o cheie tubulara de 3,2 pentru strangerea unor piulite de M 1,6. Stiti unde gasesc sa cumpar? Mi-ar trebuie cat mai repede. Multam anticipat! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 https://www.atelierultau.ro/ius-021h-capat-cheie-tubulara-cu-profil-hexagonal-interior-laturi-32-mm-14-inch-p-7434.html Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Piulitele sint in mm sau in toli? In sistemul metric nu stiu sa fie astfel de dimensiuni. Inclin sa cred ca dimensiunile sint in toli. Daca dupa cifre sint gravate mm,atunci sint in sistemul metric. Daca dupa cifre este gravat apostrof ,exemplu ', atunci dimensiunile sint in toli. Editat Martie 7, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
spik Postat Martie 7, 2019 Autor Partajează Postat Martie 7, 2019 Multam frumos!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Acum 1 oră, GEO 53 BN a spus: In sistemul metric nu stiu sa fie astfel de dimensiuni. Sunt facute la Brasov. Metal excelent in chei, chrome-vanadium, manerul a trebuit resapat, a crapat plasticul si a trebuit sa intaresc cu o bucsa metalica. Le folosesc rar, dar bine, cand am nevoie de asemenea dimensiuni. Sunt practice, pt ca e loc de ceva lungime de surub peste nivelul piulitei. Editat Martie 7, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
gauss Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Seamana a " varfuri " de surubelnita tubulara din trusa de electronist tip II ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Nu seamana, sunt din trusa. Erau acolo niste chei de mai mare dragul sa lucrezi cu ele. Cel mai mult am folosit trusa de tubulare din cutia din tabla, dar nici cheile fixe pana la 10mm n-au fost de lasat. Le-am pastrat si le-am folosit de cate ori am avut nevoie.Cele din poza mai rar. La inceput din cauza ca manerul era naspa, pe urma l-am resapat, dar imi erau mai la indemana alte variante. Am pus pozele pt a arata ca erau si asemenea dimensiuni, nu mi s-a parut relevant sa precizez si de unde le am. Editat Martie 7, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
gauss Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Desigur . Eu am trusa de tip I , acolo sant individuale , cu maner de policarbonat . Si de nadejde ... Le - am folosit mult timp , pana la scule mai performante . Am avut noroc sa " prind " o surubelnita tubulara cu clichet , productie vestica , inca de pe timpul regretatului . Atunci le - a mai scazut importanta ... nu de tot , aveau tijele lungi ... Acum sant in geanta de vinilin , la odihna ... P.S. - cutia de tabla ( continutul ) era de baza ... , mai am si acum antrenorul cu clichet functional . Un punct bun , avea si de 14 . Si fixele ... erau de calitate . Ma rog , am avut si negre ... tot de Brasov . FUS , actualul IUS ... Editat Martie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 In Romania, de unde se pot achizitiona tarozi in inch, exclus "online"? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 https://www.dedeman.ro/bucuresti3/scule-pentru-filetare/c/305 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Caut și eu chei tubulare mai lungi doar dimensiuni mici de la 3 sau cat este cea mai mică pana la 6. Că un făcut exact ce îmi trebuie nu am. Știe cineva unde ar fi așa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 https://www.dedeman.ro/bucuresti3/chei-tubulare/c/781 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Ia zi drept cât îți baga dede pt că-i promovezi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Ma platesc in hrana, cate un sobo pe link, se apropie Paștele, eu ce mananc!? Am dat comanda pentru inca un frigider! (pe cuvânt de onoare, aia dati prin bait.. mai ca imi vine sa gust unu) Editat Martie 8, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate