Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cheie tubulara de 3,2

Postări Recomandate

Piulitele sint in mm sau in toli? In sistemul metric nu stiu sa fie astfel de dimensiuni. Inclin sa cred ca dimensiunile sint in toli. Daca dupa cifre sint gravate mm,atunci sint in sistemul metric. Daca dupa cifre este gravat apostrof ,exemplu ',  atunci dimensiunile sint in toli.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 1 oră, GEO 53 BN a spus:

In sistemul metric nu stiu sa fie astfel de dimensiuni.

Sunt facute la Brasov. Metal excelent in chei, chrome-vanadium, manerul a trebuit resapat, a crapat plasticul si a trebuit sa intaresc cu o bucsa metalica. Le folosesc rar, dar bine, cand am nevoie de asemenea dimensiuni. Sunt practice, pt ca e loc de ceva lungime de surub peste nivelul piulitei.

IMG_20190307_124459.jpg

IMG_20190307_124747.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Nu seamana, sunt din trusa. Erau acolo niste chei de mai mare dragul sa lucrezi cu ele. Cel mai mult am folosit trusa de tubulare din cutia din tabla, dar nici cheile fixe pana la 10mm n-au fost de lasat. Le-am pastrat si le-am folosit de cate ori am avut nevoie.Cele din poza mai rar. La inceput din cauza ca manerul era naspa, pe urma l-am resapat, dar imi erau mai la indemana alte variante.  Am pus pozele pt a arata ca erau si asemenea dimensiuni, nu mi s-a parut relevant sa precizez si de unde le am.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Desigur . Eu am trusa de tip I , acolo sant individuale , cu maner de policarbonat . Si de nadejde ... Le - am folosit mult timp , pana la scule mai performante . Am avut noroc sa " prind " o surubelnita  tubulara cu clichet , productie vestica , inca de pe timpul regretatului . Atunci le - a mai scazut importanta ... nu de tot , aveau tijele lungi ... Acum sant in geanta de vinilin , la odihna ... 

P.S. - cutia de tabla ( continutul ) era de baza ... , mai am si acum antrenorul cu clichet functional . Un punct bun , avea si de 14 . Si fixele ... erau de calitate . Ma rog , am avut si negre ... tot de Brasov . FUS , actualul IUS ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ma platesc in hrana, cate un sobo pe link, se apropie Paștele, eu ce mananc!? Am dat comanda pentru inca un frigider! :57(pe cuvânt de onoare, aia dati prin bait.. mai ca imi vine sa gust unu) 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări