satelit Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Buna ziua, Am un strung sn 320 si as vrea sa fac o bucsa pentru o teava de 2 toli, pentru ca nu am lera sa masor pasul unei tevi de 2 toli din comert am incercat un filet pe pas metric ( 2,25) , si nu se potriveste. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre pasul tevii de 2 toli , cum ar trebuii sa pun manelete (avans si filet) pe tabelul stungului ca sa pot realiza acest tip de pas ?? Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 La tevi se face filet gas, nu metric. E un pic mai diferit. Tabel aici. https://www.elforum.info/topic/50861-filetul-gaz/?do=findComment&comment=503148 Link spre comentariu
satelit Postat Martie 7, 2019 Autor Partajează Postat Martie 7, 2019 Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Sper sa iti fie de folos. Nu stiu sa iti dau alte sfaturi. Nu am pus mana pe strung. Link spre comentariu
bcristian Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 sn 320 - avansuri si filete by bcristian, on Flickr Uite aici cum se pun manetele. E filet Whitworth, indicat ca numar de ture per inch (zoll), al treilea rand din tabel. La 2'' e 11 tpi. Atentie si la unghiul cutitului, filetul are 55 de grade la varf, nu 60 ca la metric. https://www.amesweb.info/Screws/British-Standard-Pipe-Parallel-Thread-BSPP.aspx Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 Totodata atentie la rotile de schimb. SN 320 nu face niciun fel de filet in inch cu rotile de filetare metric. Cel mai apropiat filet metric pt 2"-11 tpi este 2.25 pt ca 11 tpi are 2.309 pasul in mm. Link spre comentariu
satelit Postat Martie 11, 2019 Autor Partajează Postat Martie 11, 2019 Multumesc pentru raspunsuri, nu am roti de schimb decat pentru metric, am incercat cu pas de 2,25 si nu se insurubeaza decat 1,2 filete. pe viitor am de gand sa cupar restul de roti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Filiera sau tarod nu se poate folosi? Link spre comentariu
satelit Postat Martie 12, 2019 Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 Filiera am dar mie imi trebuie tarod pentru ca vreau sa fac o bucsa, tarod nu am , nici nu cred ca exista asa mare pentru teava de 2 toli. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Din ce e teava? Poate merge sudata o piesa intermediara din acelasi material. Piesele se gasesc gata facute, cu filet. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Acum 2 ore, satelit a spus: Filiera am dar mie imi trebuie tarod pentru ca vreau sa fac o bucsa, tarod nu am , nici nu cred ca exista asa mare pentru teava de 2 toli. Orice scula exista si daca chiar nu exista , sunt firme care produc scule la ce nevoi ai tu. Dar este vorba de costuri ... Au la Rocast Tarod pana la 4". Cel de 2" costa 577lei TVA inclus . daca faci o singura bucata, probabil nu o sa se merite sa il cumperi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum