trasorv Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Bună dimineața, de câteva zile mă confrunt cu o problemă despre care am cunoștințe minime. Soția mi-a zis că nu știe din ce cauză dar acul de la mașina de cusut se oprește în greifer . Este clar că ceva s-a mișcat acolo și acul nu-și mai poate face cursa până în suveică dar ce? Mă poate dirija cineva pas cu pas să recentrez greiferul ? Trebuie să mai spun că mașina este mecanică , este "ruda" mai mică a lui Juki și nu are nimic digital !!! Link spre comentariu
trasorv Postat Martie 9, 2019 Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 (editat) La 07.03.2019 la 8:48, trasorv a spus: Bună dimineața, de câteva zile mă confrunt cu o problemă despre care am cunoștințe minime. Soția mi-a zis că nu știe din ce cauză dar acul de la mașina de cusut se oprește în greifer . Este clar că ceva s-a mișcat acolo și acul nu-și mai poate face cursa până în suveică dar ce? Mă poate dirija cineva pas cu pas să recentrez greiferul ? Trebuie să mai spun că mașina este mecanică , este "ruda" mai mică a lui Juki și nu are nimic digital !!! Din cele doua poze atașate se vede greiferul unde şuruburile 1 si 2 sunt desfăcute iar greiferul se rotește și se mișcă liber stânga - dreapta pe ax. Care este poziția corectă a greiferului, poziție în care pot strânge cele două şuruburi ? Editat Martie 9, 2019 de trasorv Link spre comentariu
luke Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Începi reglajul cu acul maxim jos.Invarti de volanta in sensul normal de rotație ( de regulă spre operator ) acul spre ridicare aproximativ 2 mm , Vârful graiferului atacă pe centrul acului la 1,5 mm deasupra gaurii acului si la o distanță de aproximativ 0.10- 0.30 mm de ac. Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum