Mircea Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Pai masurati tensiunea si, mai ales, fiti sigur ca respectati polaritatea. Nu vreau sa insult, doar ca se intampla oricui sa o conectezi invers. Link spre comentariu
Emilian Manta Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) 1 hour ago, Thunderer said: Pai masurati tensiunea si, mai ales, fiti sigur ca respectati polaritatea. Nu vreau sa insult, doar ca se intampla oricui sa o conectezi invers. am solutionat problema. era de la modului RTC, eu am cumparat un modul cu baterie, din cele pentru arduino https://es.aliexpress.com/item/32850488577.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1b043c00suPvjP&mp=1 si a trebuit sa-i fac niste modificari. nu am dorit sa-i pun integratul, cu modulul asta mi s-a parut mai simplu de realizat. acum funcioneaza perfect. Editat Noiembrie 9, 2019 de Emilian Manta Link spre comentariu
Emilian Manta Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 era fain daca ii puneai si o iesire pentru doua led-uri, geaseam noi o modalitate sa le integram in proiect. oricum, excelent acest proiect. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Ma bucur ca ai rezolvat ! Se pot adauga oricand leduri. Mai sunt destui pini de I/O la PIC. Si ce anume sa faca aceste led-uri ? Link spre comentariu
Emilian Manta Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 On 11/20/2019 at 2:37 PM, djvas said: Ma bucur ca ai rezolvat ! Se pot adauga oricand leduri. Mai sunt destui pini de I/O la PIC. Si ce anume sa faca aceste led-uri ? sa lumineze intermitent cu aceeasi frecventa cu cea a secundelor. cand se schimba secunda sa lumineze. bine...se pot pune si fix, dar parca mai fain ar fi sa fie intermitent. Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 (editat) In acest scop se poate folosi iesirea SQW/OUT (pinul 7) a lui DS1307. Cu aceasta se poate ataca o intrare din UDN ( IC3 are 4 libere ) si mai departe tine doar de imaginatie. O sa ma uit in cod sa vad daca este activa si setata pe 1 HZ, daca nu o sa compilez si o sa postez noul hex. Editat Decembrie 4, 2019 de djvas Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2019 (editat) Pentru ca stocul de TL497 s-a terminat am creat o noua versiune cu MC34063. Iv11_control_board.pdf Editat Decembrie 9, 2019 de djvas Link spre comentariu
Emilian Manta Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 On 12/9/2019 at 4:10 PM, djvas said: Pentru ca stocul de TL497 s-a terminat am creat o noua versiune cu MC34063. Iv11_control_board.pdf 23.47 kB · 32 downloads se gaseste pe ali expres. 9 euro 20 de unitati. Link spre comentariu
DFCprime Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Salutari! Felicitari pentru realizare, imi place foarte mult. As avea si eu cateva intrebari despre design, pentru ca as vrea sa imi fac si eu unul acum, cu niste IV-3. 1. Cum ar fi mai ok sa leg filamentele tuburilor, serie toate, sau fiecare in paralel cu un rezistor de limitare curent sa evit degradarea filamentului. 2. E o solutie mai simpla sa merg pe un LDO pentru filamet, nu un circuit de buck, un LM317 spre exemplu? 3. Unde ai facut PCB-urile ? Mersi anticipat pentru ajutor, spor cu urmatoarele realizari si proiecte tuturor! Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 28, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2020 1. Nu stiu exact cum e mai bine pentru ca nu am mare experienta cu VFD-urile, pentru mine a fost mai simplu sa le leg in serie. Ideal ar fi alimentarea filamentelor in alternativ. 2. Poate ca este o solutie mai simpla un regulator liniar dar cu siguranta nu este mai eficient. 3. la JLCPCB Link spre comentariu
rosmarin Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 Au trecut ani nu gluma...! Totus o intrebare nevinovata: As putea gasi un set doua de placi PCB pentru aceasta realizare personala a dumneavoastra? Si...FELICITARI cu intarziere dar pentru realizarile facute pana in prezent toata STIMA. Multumesc frumos ! Acum 1 minut, rosmarin a spus: Au trecut ani nu gluma...! Totus o intrebare nevinovata: As putea gasi un set doua de placi PCB pentru aceasta realizare personala a dumneavoastra? Si...FELICITARI cu intarziere dar pentru realizarile facute pana in prezent toata STIMA. Multumesc frumos !Batranetea ii ...cum e ! Dar la peste 80 ani.. poate puteti oferi si o placa PCB de sursa pana in 10 A si 30v..daca nu deranjez. Scuzati pentru completarile facute ulterior... Link spre comentariu
djvas Postat Miercuri la 18:50 Autor Partajează Postat Miercuri la 18:50 Din pacate nu mai am...dar daca exista interes mai pot face Link spre comentariu
djdansmart Postat Vineri la 14:29 Partajează Postat Vineri la 14:29 As fi si eu interesat de un set de cablaje! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum