kappa_ii Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 stk functioneaza in clasa AB si suna foarte bine dar clasa A s-ar zice ca e mai buna la calitate !in clasa a pentru 100 w trebuie un traf de cam 400 w in clasa ab la 100 w trebuie cam la 140 150 w ! Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Eu vreau sa-mi cumpar un kit cu tda 2030 si doi tranzistori bdx,de 50w pe canal ,dar nu de la adelaida Ce ziceti ,merita? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 De aici ? http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=3818 Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 exact la ala ma refer,si vad ca nu-i prea laudat acolo.Ce kit recomazi tu la aproximativ 2*50w? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Din pacate nu-ti pot recomanda niciunul pentru ca nu vreau sa ma injuri Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 DACA VREI FIDELITATE, DECE NU INCERCI SA ITI FACI UNUL CU UN STK..??DACA VREI SA IESI MAI IEFTIN, PAREREA MEA E CA LA 70W CAT SCOATE TDA7294 SI PRETUL CARE E SE MERITA, DACA NU AI PRETENTII,DECI AI PUTEA SA INCERCI CEVA CU ALA.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 VEZI CA AI UN BUTON PE TASTATURA CARE SE NUMESTE CAPS LOCK, FOLOSESTE-L CA ALTFEL ITI SPARG TASTATURA :x Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 da.... sunt mai nou in astea...d-ale tastaturii... nu stiam de un asa buton.... :o se mai intampla.... 8) Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 exact la ala ma refer,si vad ca nu-i prea laudat acolo.Ce kit recomazi tu la aproximativ 2*50w?Vasile nu a vrut sa-ti recomande (din bun simt) un kit facut de el. Dar inca nu ti+ai dat seama ca e "guru" in materie. Personal nu am cumparat, dar ii cred pe ceilalti forumisti mai batrani. Si inca ceva. Pana ajungi sa capeti ceva experienta e mai bine sa mergoi pe o cale deja batatorita (in cazul de fata - kit testat). Pt ca indifernt ce o sa+ti spuna unul sau altul pe forum (ca ala e asa, ca ala e naspa), daca ti s+a pus pata pe ceva, aia faci. Si cum se intampla de regula, cu cat stii mai mult, cu atat ei o decizie mai proasta (am zis, de regula) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum