Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA vs STK

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

stk functioneaza in clasa AB si suna foarte bine dar clasa A s-ar zice ca e mai buna la calitate !in clasa a pentru 100 w trebuie un traf de cam 400 w in clasa ab la 100 w trebuie cam la 140 150 w !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sosoi

8

• kappa_ii

4

• dcimpoiasu

3

• csl1131

3

Top autori în acest subiect

DACA VREI FIDELITATE, DECE NU INCERCI SA ITI FACI UNUL CU UN STK..??DACA VREI SA IESI MAI IEFTIN, PAREREA MEA E CA LA 70W CAT SCOATE TDA7294 SI PRETUL CARE E SE MERITA, DACA NU AI PRETENTII,DECI AI PUTEA SA INCERCI CEVA CU ALA....

Link spre comentariu

exact la ala ma refer,si vad ca nu-i prea laudat acolo.Ce kit recomazi tu la aproximativ 2*50w?

Vasile nu a vrut sa-ti recomande (din bun simt) un kit facut de el. Dar inca nu ti+ai dat seama ca e "guru" in materie. Personal nu am cumparat, dar ii cred pe ceilalti forumisti mai batrani. Si inca ceva. Pana ajungi sa capeti ceva experienta e mai bine sa mergoi pe o cale deja batatorita (in cazul de fata - kit testat). Pt ca indifernt ce o sa+ti spuna unul sau altul pe forum (ca ala e asa, ca ala e naspa), daca ti s+a pus pata pe ceva, aia faci. Si cum se intampla de regula, cu cat stii mai mult, cu atat ei o decizie mai proasta (am zis, de regula) :d :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări