Vale Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Salut!A zis cineva ca STK are slew-rate mai mare decat TDA... io am studiat mai multe datasheet-uri si nu am vazut nimic pomenit despre slew-rate la STK. Spune-mi te rog si mie de unde iau datasheet-uri in care e trecut slew-rate sau spune-mi cam care sunt valorile lor pentru cateva modele sau serii... merci anticipat.Apropo de STK-uri vedeti ca sunt la oferta la telezimex si mi s-au parut preturi chiar foarte bune(cam la fel cu TDA-urile). Daca totusi cineva stie ca cei de la telezimex ar vinde stifturi contrafacute sa ne avertizeze si pe noi... Vale Link spre comentariu
sosoi Postat Ianuarie 19, 2005 Partajează Postat Ianuarie 19, 2005 Stiti careva ceva amplifuri care folosesc stk,sau tda ,dar sa dati si modelul.Eu stiu doar de sony ca foloseste stk.Am vazut intr-o staie Yamaha (cumparata anu trecut) avea 3 finali de 2x75W modelu nu il mai stiu :cry: si nici codul stk-ului :( :cry: Link spre comentariu
dcimpoiasu Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 se poate da trebuie sa am telecomanda care vrei sa o folosestiam pus si placa cu PIC-ulmai multe detalii despre ce face PIC-ul ne poti da? si cum il putem folosi cu telecomanda? Link spre comentariu
Vizitator Marius Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 Pai functioneaza numai cu un anumit tip de telecomanda?Nu poti sa-mi trimiti tot soft-ul sa-l bag eu in pic pe ala care trebuie? Link spre comentariu
dcimpoiasu Postat Ianuarie 21, 2005 Partajează Postat Ianuarie 21, 2005 am si eu o schema cu STK402-90 (2x50W) facuta de o cunostinta care merge BETON. A facut-o pentru o preche de boxe sony MF450H daca va intereseaza schema http://www.rabbit.as.ro/photo/forum/poweramp%20schema.gif Cu softul pentru PIC va pot ajuta eum-am uitat si eu pe schema asta si mi se pare ceva suspect la conectorul pentru modulul cu PIC - WF5R (j2 si respectiv j3). De ex: pin1 de la J2 merge la VDD la PIC, iar corespondentul sau de J3, ajunge la GND, ceea ce nu cred ca este bine pt PIC. cred ca si restul pinilor de la J3 nu sunt pusi acolo unde trebuie.. cel putin asta e parerea mea. Link spre comentariu
sosoi Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 m-am uitat si eu pe schema asta si mi se pare ceva suspect la conectorul pentru modulul cu PIC - WF5R (j2 si respectiv j3). De ex: pin1 de la J2 merge la VDD la PIC, iar corespondentul sau de J3, ajunge la GND, ceea ce nu cred ca este bine pt PIC. cred ca si restul pinilor de la J3 nu sunt pusi acolo unde trebuie.. cel putin asta e parerea mea. AI DREPTATE conectorul j3 nu e pus corectj2 VD= +5v SC= serial clock VS= GND SD= serial data SP= protectie boxe (intarziere 2sec dupa punerea sub tensiune) deci j3 VD= trebuie pus la IC4 L7805 "pinul 3" SC= la IC2 TDA7315 "pinul 20" VS= la GND SD= la IC2 TDA7315 "pinul 19" SP= la Q2"pinul 3" R31 Link spre comentariu
sosoi Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 mai multe detalii despre ce face PIC-ul ne poti da? si cum il putem folosi cu telecomanda?soft-ul a fost facut pt. o cunostinta care vroia sa foloseasca telecomanda de la DVD care avea cateva butoane care nu aveau nici o functie si a vrut sa le foloseasca la amplificatorul asta.am folosit 8 butoane unu pt. power on/off (nu a mai fost folosit) unu pt. mute doua pt. selectare setari: loudness on/off, bass, treble, balans, volum doua pt. incrementare/decrementare (bass, treble, volum) si doua pt. setare volum la 0db/-10db/-20db/-30db (un buton pt. decrementare si celalalt pt. incrementare) led-ul D9 (bicolor) power on(verde) / off(rosu) led-ul D10 (bicolor) loudness on(verde) / off(rosu) led-ul D3 (albastru) se aprinde atunci cand e selectat BASS pt. a fi modificat led-ul D5 (albastru) se aprinde atunci cand e selectat TREBLE pt. a fi modificat led-ul D6 (verde) palpaie cand decrementez valuarea led-ul D7 (rosu) se aprinde cand valuarea a ajuns la mijloc 0db (ex. -6/-4/-2/0/2/4/6) si blocheaza butonul pana la eliberarea lui dupa care se poate apasa iar ca sa ajungem la valuarea dorita. Cand selectam BALANSUL ledul sta aprins pana modificam valuarea led-ul D8 (verde) palpaie cand incrementez valuarea Nu stiu cat de explicit am fost da sper sa intelegeti ceva. Voi face o documentati ceva mai buna in curand Link spre comentariu
dcimpoiasu Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 pe mine ma interesa softul sau cel putin partea protocolului care seteaza TDA-ul eventual daca softul tau a facut treaba asta poate ne dai niste amanunte sau ajutor, cum sa il individualizam pentru o telecomanda anume.merci, dan Link spre comentariu
Vizitator Marius Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Sisoi trimite-mi si mie soft-ul te rog sa-l studiez si eu.mail:[email protected] Multumesc Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 As vrea si eu sotul pls. [email protected] Link spre comentariu
sosoi Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 poate ne dai niste amanunte sau ajutor, cum sa il individualizam pentru o telecomanda anumePentru a putea folosi o telecomanda anume trebuie sa citesti codurile trimise de telecomanda (pe un osciloscop) si inlocuite (numai 8 taste se vor folosi) daca se vrea mai multe sau mai putine taste folosite trebuie modificat softul ceea ce dureaza un picSisoi trimite-mi si mie soft-ul te rog sa-l studiez si euDaca vrei programul ti-l pot trimite intr-un PIC (eventual si cu o telecomanda) :wink: Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 Mai oameni buni ziceti si mie un stk sau tda care sa merite efortul de a face un amplif respectabil cu el Link spre comentariu
sosoi Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 STK402-90 am facut un amplif.. si suna bine intr-un apartamant STK4048xiTDA-uri poate aduga baietii care au ascultat sau facut ceva scheme. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Eu vreau sa-mi cumpar un kit cu tda 2030 si doi tranzistori bdx,de 50w pe canal ,dar nu de la adelaida Ce ziceti ,merita? Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 o intrebare......stk-urile sunt in clasa A sau AB, si cam cum ar suna in comparatie cu un amp in clasa A, care suna mai bine stk-ul sau amp-ul in clasa A....????hibride adica merg sau in clasa A sau AB, sau ce inseamna hibride...??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum