Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA vs STK

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

Vizitator pamihai

nu prea e buna parerea ta. eu oricum am doua recivere unul yamaha rx430 si unul pioneer, amaindoua cu dolbi prologic si prologic 2. stk-urile le-am avut aruncate prin dulap si am facut statia numai de fantezie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sosoi

8

• kappa_ii

4

• dcimpoiasu

3

• csl1131

3

Top autori în acest subiect

Vizitator UncleFucker

asta-i altceva. pe mine ma interesa sa-mi fac sau sa-mi cumpar ceva ca pana acuma am tot testat si construit.Si doream ceva sa ascult acasa nu sa-mi scol in cap vecinii.Ceva bun dar la vreo 2*40w max

Link spre comentariu
Vizitator pamihai

sfatul meu e sa-ti faci cu stk-uri. sunt circuite f. bune. daca vrei ceva pt. casa, poti sa-ti faci un amplif cu ta8210, are 2*22w, ceea ce e destul pt. sonorizarea unei case. integratul asta se foloseste mult in casetofoanele auto si e destul de bun

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

ce zici de tda 2030 cu finali 2 tranzistori bdx-50w sau fara finali 17w ,ai ascultat cum merge tda2030,si din cate am vazut eu este chiar laudat integratul asta si am vazut ca este si prin televizoare cu nume mare sau prin amplifuri cum ar fi grundig ,nu stiu daca ai auzit dar parerea mea este ca scot muzica nu zgomot

Link spre comentariu

io am bagat un stk4044V la o statie de chitara. in afara problemelor "de instrument", a trebuit sa izolam fonic tot ce se putea, si tot avem probleme cu vecinii. se aude tare si relativ bine. la cati bani am bagat in amp, sunt multumit. evident, sustin faptul ca se poate si mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator pamihai

nu am folosit pana acum tda2030, desi am unul pe acasa, dar daca vrei sa faci ceva mai simplu fara dureri de cap fa-ti cu ta8210. este stereo, are o schema simpla si cablajul daca nu vrei sa-l faci il gasesti cu vreo 15000 prin targ

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări