Toni Marginean Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Stie cineva la ce folosea acest suport? Cotiera este cu alta montura. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Este suportul unei cotiere aftermarket. Am acelas tip de cotiera pe una din masinile mele,un Mercrdes A-class. Incerc maine sa pun o poza. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 6, 2019 Autor Partajează Postat Martie 6, 2019 3 hours ago, andrei_ said: Este suportul unei cotiere aftermarket. Am acelas tip de cotiera pe una din masinile mele,un Mercrdes A-class. Incerc maine sa pun o poza. Atunci il dau jos ca ma incurca! Multumesc de interes! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 19, 2019 Autor Partajează Postat Martie 19, 2019 (editat) L-am dat jos si am constatat ca este original de la Mitsubishi, dar ce era nu stiu! Masina este in doua culori, albastru-gri. Cum pot afla codul vopselei pentru a face corectii pe ici pe colo? Editat Martie 19, 2019 de Toni Marginean Link spre comentariu
adydep Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 (editat) Inseamna ca e de Mitsubishi,si proprietarul anterior l-a adaptat la Mercedes-in cazul meu...am zis ca fac poza da' am uitat... La mine e prins sub sinele pe care culiseaza scaunele. Referitor la codul de culoare vedeti in link-ul urmator :http://www.magazinvopseaauto.ro/ro/content/2-generator-cod-culoare Se pare ca este trecut codul de culoare pe placuta cu seria de sasiu (unde scrie color): Editat Martie 19, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 19, 2019 Autor Partajează Postat Martie 19, 2019 45 minutes ago, andrei_ said: Inseamna ca e de Mitsubishi,si proprietarul anterior l-a adaptat la Mercedes-in cazul meu...am zis ca fac poza da' am uitat... La mine e prins sub sinele pe care culiseaza scaunele. Referitor la codul de culoare vedeti in link-ul urmator :http://www.magazinvopseaauto.ro/ro/content/2-generator-cod-culoare Se pare ca este trecut codul de culoare pe placuta cu seria de sasiu (unde scrie color): Multumesc, verific dimineata! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum