Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KDL-40HX725 si netu"

yokoono

Postări Recomandate

Televizorul asta nu a ajuns la mine pentru internet ci pentru un contact imperfect. Dupa reparatie am zis sa vad si cum merge netul. Nu are wifi. Numai lan. Conectat la router pe care al vede si este ok. Am intrat in menu si am accesat Browser de Internet (menu in romana). Dau ok si apare pagina de la browser Opera. Zice sa-l instalez. Dar el nu are din fabrica browser ?.

Dau install si apare 2 unde imi cere sa aleg varianta pentru 'scula" mea.

Imi multumeste pentru instalare si apare ca in poza 3. Si de aici orice doar sa se deschida opera nu. Daca reintru imi cere iar sa instalez din nou opera. Deci minte cand imi multumeste si ca s-a instalat. Unde este greseala ?. Ce cauta 3-ul ala acolo ?.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Editat de yokoono
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

5

• iuliantv

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu va m-ai chinuiti ,are licenta expirata(mai toate tv-urile de firma,lg,philips,sony,etc,au licenta pentru 5 ani)dupa ce au trecuit cei 5 ani youtube cade primul,dupa care browserul,cica chinezii merg cu 1 an minim(eu am intanit doar un chinez smart,si nu avea mai mult de 2 ani si inca mergea,va spun din experienta,pe samsung,philips si acest sony care e inca in ,,inventarul meu,, si conectat pe un amiko a k4

deci pentru cei ce dati mii de lei pe un tv smart sa stiti ca minunea tine cel mult 5 ani,nu stiu cum o fi cu androidul de pe smart tv poate acelea au alte protocoale

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Nu gasesc decat setare pentru ora si este setata corect (fus orar).

Fabricat in 2011 luna 11. Se pare ca nu am cum sa-i activez netul. Nu s-a gandit nimeni sa faca un crack ?.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări