Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Push Pull KT88 ULTRALINIAR

xdanx

Postări Recomandate

Superb...un amplificator foarte placut la vedere!

Felicitari pentru munca depusa..... felicitari pentru grija si atentia deosebita cu care a fost construit acest amplificator!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Update amplificator. Am procurat 2 trafuri  de intrare de semnal, din unul sau mai multe motive, principalul ar fi sa scap de condensatorul  de pe intrare. L-am folosit in 4:1, pus exact intre RCA si volum.

O intrebare: pentru o mai buna functionare a trafurilor, legat si de adaptarea in impedanta unde este mai bine sa fie montat traful: intre RCA si VOLUM sau intre VOLUM si INtrare amplificator???

Screenshot_20200714-215945_Samsung Interncwset.jpg

IMG-20200312-WA0032.jpg

IMG-20200312-WA0030.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 11 ore, xdanx a spus:

Update amplificator. Am procurat 2 trafuri  de intrare de semnal, din unul sau mai multe motive, principalul ar fi sa scap de condensatorul  de pe intrare. L-am folosit in 4:1, pus exact intre RCA si volum.

O intrebare: pentru o mai buna functionare a trafurilor, legat si de adaptarea in impedanta unde este mai bine sa fie montat traful: intre RCA si VOLUM sau intre VOLUM si INtrare amplificator???

Screenshot_20200714-215945_Samsung Interncwset.jpg

IMG-20200312-WA0032.jpg

IMG-20200312-WA0030.jpg

Cel mai bine este să îl întrebi pe producător 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Eu nu vad vre-o diferenta intre 2sk118 si 2sk117 ba mai mult 2sk117 este utilizat cu precadere in circuite audio cu zgomot mic....deci nu cred ca gresesti daca-l folosesti la aplicatia ta.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Armonica a 2-a e apropiata ca nivel de a 3-a, asta arata ca nu e reglat corect sau trafurile de iesire sunt de calitate slaba. Cand se pune o poza cu o analiza spectrala se mentioneaza intotdeauna amplitudinea fundamentalei si setup_ul de masura, adica ce fel de interfata e folosita si ce placa de sunet, daca e calibrata sau nu, modelul sau THD_ul generatorului de semnal, sau modelul analizorului de spectru si sondele folosite, altfel e ''apa de ploaie''.

Link spre comentariu

Hm. Sa le luam pe rand.

Fundamentala este la 1w respectiv 5,10,20,40 W. Amplitudinea nu am notato. La 1W aveam 2Vrms (adica 2*2/4ohm rezistenta de sarcina s.a.m.d.)

In topicul SE 300B am pus poza cu generatorul de sunet RIGOL DG822

Placa de sunet Asus Xonar STX modata cu operationale Muse 02 in Buffer si MUSE01 in etajul I/V. Bineinteles ca am calibrato in softul ARTA.

Sondele habar n-am.

Trafurile de iesire sunt Hammond 1650R.

De asta asta am si pus analiza spectrala ca sa stiu ce am de reglat.

Link spre comentariu

In ultima poza cati dB are fundamentala? In general se ajusteaza iesirea (fundamentala) pe zero dB sau -10db pentru o citire mai usoara a distorsiunilor.

Calibrarea e facuta cu un analizor de spectru sau un voltmetru audio?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări