mac01 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Superb...un amplificator foarte placut la vedere! Felicitari pentru munca depusa..... felicitari pentru grija si atentia deosebita cu care a fost construit acest amplificator! Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Update amplificator. Am procurat 2 trafuri de intrare de semnal, din unul sau mai multe motive, principalul ar fi sa scap de condensatorul de pe intrare. L-am folosit in 4:1, pus exact intre RCA si volum. O intrebare: pentru o mai buna functionare a trafurilor, legat si de adaptarea in impedanta unde este mai bine sa fie montat traful: intre RCA si VOLUM sau intre VOLUM si INtrare amplificator??? Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 O realizare de excptie! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Acum 11 ore, xdanx a spus: Update amplificator. Am procurat 2 trafuri de intrare de semnal, din unul sau mai multe motive, principalul ar fi sa scap de condensatorul de pe intrare. L-am folosit in 4:1, pus exact intre RCA si volum. O intrebare: pentru o mai buna functionare a trafurilor, legat si de adaptarea in impedanta unde este mai bine sa fie montat traful: intre RCA si VOLUM sau intre VOLUM si INtrare amplificator??? Cel mai bine este să îl întrebi pe producător Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Mi s-a sugerat sa-l pun cum este acum intre RCA si Volum. Dar intreb pentru ca am mai vazut amplificatoare care aveau acest traf exact la intrarea lor chiar puse pe placa cu piese. Link spre comentariu
xdanx Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 RUGAMINTE: Cine stie sa-mi spuna si mie ce tranzistor este acesta? Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 https://m.aliexpress.com/item/1130087232.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail Link spre comentariu
xdanx Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 mie mi se pare ca terminatia este B nu 8 Link spre comentariu
radasous Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Poate este 2SK118, vad ca seamana capsula: https://www.radiomuseum.org/tubes/tube_sk118.html Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Este sigur 2SK118, asa sunt marcate. Am 2SK117 si 2SK170, iar marcajul pe ele e K117 si K170. Pentru majoritatea aplicatiilor de preamplif, toate 3 sunt oarecum echivalente intre ele. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Eu nu vad vre-o diferenta intre 2sk118 si 2sk117 ba mai mult 2sk117 este utilizat cu precadere in circuite audio cu zgomot mic....deci nu cred ca gresesti daca-l folosesti la aplicatia ta. Link spre comentariu
xdanx Postat Octombrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Distributia armonica si THD+N la amplificatorul in cauza PP KT88 Ultraliniar. La 1W, 5W, 10W, 20W, 40W Link spre comentariu
KISS Postat Octombrie 22, 2021 Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Armonica a 2-a e apropiata ca nivel de a 3-a, asta arata ca nu e reglat corect sau trafurile de iesire sunt de calitate slaba. Cand se pune o poza cu o analiza spectrala se mentioneaza intotdeauna amplitudinea fundamentalei si setup_ul de masura, adica ce fel de interfata e folosita si ce placa de sunet, daca e calibrata sau nu, modelul sau THD_ul generatorului de semnal, sau modelul analizorului de spectru si sondele folosite, altfel e ''apa de ploaie''. Link spre comentariu
xdanx Postat Octombrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Hm. Sa le luam pe rand. Fundamentala este la 1w respectiv 5,10,20,40 W. Amplitudinea nu am notato. La 1W aveam 2Vrms (adica 2*2/4ohm rezistenta de sarcina s.a.m.d.) In topicul SE 300B am pus poza cu generatorul de sunet RIGOL DG822 Placa de sunet Asus Xonar STX modata cu operationale Muse 02 in Buffer si MUSE01 in etajul I/V. Bineinteles ca am calibrato in softul ARTA. Sondele habar n-am. Trafurile de iesire sunt Hammond 1650R. De asta asta am si pus analiza spectrala ca sa stiu ce am de reglat. Link spre comentariu
KISS Postat Octombrie 22, 2021 Partajează Postat Octombrie 22, 2021 In ultima poza cati dB are fundamentala? In general se ajusteaza iesirea (fundamentala) pe zero dB sau -10db pentru o citire mai usoara a distorsiunilor. Calibrarea e facuta cu un analizor de spectru sau un voltmetru audio? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum