xdanx Postat Aprilie 7, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2019 INTERIORUL Interiorul a durat foarte mult, cablajele bineinteles au venit la fix dar firele, conectica mi-a luat o vesnicie. Totul este compartimentat si gandit modular ca in cateva minute sa pot scoate oricare cablaj pentru eventuale modificari cum de astfel s-a intamplat de multe ori . Cablajele sunt prinse cu distantoare de diferite marimi iar firele sunt prinse cu pini auriti: https://www.dhgate.com/product/100pairs-2-0mm-2mm-gold-bullet-connector/389975210.html#s1-21-1;disc|3944975976 3 Link spre comentariu
xdanx Postat Aprilie 10, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2019 (editat) Carcasa avand peste 100 de gauri a trebuit sa le acopar cumva. Laterale cu lemn ca e la moda lacuite si toate cele, iar partea frontala si partea de sus cu lampile am dublat aluminiu. Prinderile le-am gandit sa se scoata pe afara pentru ai schimba look-ul oricand doresc. Initial am facut de plexiglas, apoi sticla (foarte bine arata dar greu de taiat la CNC). Iar in final am ramas tot la aluminiu care la inceput a fost culoarea naturala dar nu mi-a placut. Am gasit o firma care vopseste fin in camp electrostatic si a iesit ca de fabrica. Ideea cu fetele mi-a venit ca daca ma plictisesc de look-ul actual oricand sa pot sa-l schimb. Cum ai schimba husa la telefon. Acum sunt firme care iti anodizeaza aluminiul in orice culoare vrei. http://www.anorom.ro/Servicii-Anodizare.aspx Editat Aprilie 10, 2019 de xdanx Link spre comentariu
xdanx Postat Aprilie 18, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 SEDINTA FOTO Sper sa fie pe placul tuturor produsul final. Pe al meu este sigur. Se aude la fel de bine pe cat arata, altfel era risipa. ORICINE are drum in Craiova cu toata placerea este binevenit la o auditie. Am facut mai multe poze dar sunt foarte mari si este limita la 1mega, o sa le postez pe rand. 5 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 https://imgbb.com pui link-ul al în chestia aia de lângă smile faces doar la url... Apropo, felicitări zici ca e de firma... Link spre comentariu
vlad1980 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Felicitari! Arata excelent. 1 Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 10 hours ago, xdanx said: SEDINTA FOTO Sper sa fie pe placul tuturor produsul final. Pe al meu este sigur. Se aude la fel de bine pe cat arata, altfel era risipa. ORICINE are drum in Craiova cu toata placerea este binevenit la o auditie. Am facut mai multe poze dar sunt foarte mari si este limita la 1mega, o sa le postez pe rand. Foarte frumos arata , se vede ca s-a lucrat cu pasiune si rabdare.Complimente pentru proiectare!Din pacate nu stiu cand voi ajunge la Craiova ptr. o auditie dar as putea auzi vizual calitatile amplificatorului daca pe langa zecile de poze postate cu montajul mai postati cateva si cu masuratori, oscilograme care au relevanta in aprecierea unui proiect de o asa amploare ca al dvs.Pentru un astfel de proiect, eu as trasa si curba de raspuns functie de frecventa si THD...daca am avut rabdare la carcasa ar trebui rabdare si la masuratori care ar fi cireasa de pe tort. 2 Link spre comentariu
xdanx Postat Aprilie 19, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Eu personal nu am osciloscop. Am facut niste diagrame mai demult si totul a fost ok. Am fost la cineva la Pitesti care avea osciloscop etc, mi-a reglat simetria dupa defazor, NFB-ul ca sa am aceasi putere pe ambele canale, verificat voltaje, este liniara la 50HZ, 1000HZ si 20000Hz. Nu are distorsiometru. Dar vorba unui prieten care a zis: bei nu are ce sa fie in neregula, trafurile de iesire ce trebuie, CCS, lampi care trebuie, schema a mai fost facuta si este functionala. etc. O sa caut diagramele mai vechi dar cred ca am mai facut modificari dupa. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 (editat) Acum 14 ore, xdanx a spus: Garniturile alea de obertain nu aduc nimic bun in sound , poți bandaja tuburile cu ele ca să nu se mai pună praful pe ele , doar la asta sunt bune . Ai citit tu pe net că alea reduc vibrațiile ? Care vibrații ? Sticla fiind foarte rigidă comparativ cu " mecanica " din interiorul tubului , ce vibrează ? Sticla sau ce este in interiorul tubului ? Cum reduc vibrațiile acele " caucioace " dacă sunt montate pe ceva ce este rigid ? Râzgâială audiofilă de doi lei , cu 0 rezultate practice . Editat Aprilie 19, 2019 de viobio Link spre comentariu
xdanx Postat Aprilie 19, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 DA, cred ca ai dreptate. oricum le-am dat jos. Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Amplificatorul arata foarte bine .Felicitari pentru design ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Este cel mai frumos amplificator DIY facut pe acest forum, te felicit domnule si tot respectul pentru munca depusa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum