doru3160 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Nu are rost sa discutam preturile puse de nu stiu ce idioti pe site urile de vanzari. Aici discutam cu totul alte aspecte. Link spre comentariu
Sorin - Viorel Mares Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Ca de n-ar fi nu s-ar povesti, cam cum ziceau ai nostrii culegatori de basme... Pot sa intreb si eu de ce din toate postarile fix a mea a fost stearsa? Altii au batut câmpii mai la fel ca si mine daca nu si mai rau. Si asta in conditiile in care particica aceasta cu audio vintage abia daca are parte de o mana de postari de la cei cativa ramasi de isi mai bat capul pe bune cu astfel de lucruri. Eu credeam ca tocmai de asta era forumul pentru diverse discutii si dezbateri, cu toate bataile de camp aferente. Eu unul le gasesc interesante, ca de invatat si ajutor, "dumnezeu cu mila" am invatat depanare de unul singur, decat sa mai astept vreun raspuns intarziat si acela pe langa sau in zeflemea. Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva... Traiasca libertatea de exprimare, ce sa mai zic, ca oricum o sa mi se stearga si postarea asta. Multumesc frumos cenzurii. La 19.01.2024 la 19:16, doru3160 a spus: Nu are rost sa discutam preturile puse de nu stiu ce idioti pe site urile de vanzari. Aici discutam cu totul alte aspecte. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Am facut curățenie. Fara sanctiuni de oftopic. Au fost mai multe postări doar in legătură cu individul care vinde la nu știu ce preț un aparat de radio. E un forum tehnic. Daca postarile aveau cat de cat informație tehnică, putem discuta. Nu e vorba de cenzura, e vorba de regulamentul forumului. Nu e vorba de nimic personal, e doar intenția de a mentine discutia la nivel tehnic, nu de bârfă. Pt asta avem secțiunea discuții diverse. Vă cer scuze dacă am produs disconfort ștergând acele postari, nu numai a d-voastră. Le voi șterge si pe astea ultimele, dupa ce își vor face efectul, in speranța că veti intelege de ce. Si fac asta pt că va stimez, și respect pt informațiile postate de d-voastră de-a lungul timpului pe forum, mai cu seamă in aceasta secțiune. În alte condiții nu eram obligat să justific acțiunea de moderare. Vă multumesc pt înțelegere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum