mircea65 Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Buna diineata, ac. tv cu sursa+invrtor AIP 0156, si main LD84G, nu functioneaza invertorul decat pt. o secunda. Pana sa desfac panelul va rog o schema a sursei AIP 0156(controller OZ9938), deoarece nu stiu ce sunt Q301 sI Q302, NPN sau MOS-FET, in rest tv-ul functioneaza, schimba canalele, are sonor, tens. OK. multumesc. cu stima! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Poate va ajuta >> aip-0157_power_inverter.pdf Link spre comentariu
mircea65 Postat Martie 4, 2019 Autor Partajează Postat Martie 4, 2019 Multumesc, este buna pt. a ma lamuri. Mai am o rugaminte-cum se elimina protectia la OZ9938 GN, cumva din pinul 3 la masa o rezistenta de 10k? cu stima! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Acum 1 minut, mircea65 a spus: Multumesc, este buna pt. a ma lamuri. Mai am o rugaminte-cum se elimina protectia la OZ9938 GN, cumva din pinul 3 la masa o rezistenta de 10k? cu stima! https://www.elforum.info/topic/103634-monitor-fujitsu-sl-3220w-anulare-protectie-invertor/ Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Ieri am anulat una. De la pinul 3 catre masa pleaca o rez. de 10k in serie cu un cond. (la mine erau 2 puse in paralel). Pe acel cond am pus in paralel o rez. de 10k. A mers ok. Link spre comentariu
mircea65 Postat Martie 4, 2019 Autor Partajează Postat Martie 4, 2019 multumesc mult, o sa trec la treaba si va tin la current. multumesc. cu stima! Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Acum 6 ore, mircea65 a spus: multumesc mult, o sa trec la treaba si va tin la current. multumesc. cu stima! vedeti ca traful invertor e predispus la defecte,masurati cele doua bobine din secundar daca au aceeasi impedanta,la cca 20secunde de la anularea protectiei si dupa 1-2 minute vedeti temperatura trafului,daca se incinge atunci are ceva spire in scurt sau strapunse Link spre comentariu
mircea65 Postat Martie 5, 2019 Autor Partajează Postat Martie 5, 2019 a mers cu 10k peste condensatorul din pinul 3, am masurat impedanta pe traf-egale 797 ohmi, traful invertor nu se incinge-30 grade dupa o ora de functionare-intrebare pot sa-l las cu protectia anulata? multumesc. cu stima! Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 NU. Inlocuiti pe rand neoanele cu unul nou si vedeti care este cel obosit (obosite). Sau vedeti care este rosu la capete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum