Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD LG flatron m227 wdl

mircea65

Postări Recomandate

Buna diineata,

ac. tv cu sursa+invrtor AIP 0156, si main LD84G,  nu functioneaza invertorul decat pt. o secunda. Pana sa desfac panelul va rog o schema a sursei AIP 0156(controller OZ9938), deoarece nu stiu ce sunt Q301 sI Q302, NPN sau MOS-FET, in rest tv-ul functioneaza, schimba canalele, are sonor, tens. OK.

multumesc.

cu stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

4

• dan-a2

2

• yokoono

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc, este buna pt. a ma lamuri. Mai am o rugaminte-cum se elimina protectia la OZ9938 GN, cumva din pinul 3 la masa o rezistenta de 10k?

cu stima!

Link spre comentariu

Ieri am anulat una. De la pinul 3 catre masa pleaca o rez. de 10k in serie cu un cond. (la mine erau 2 puse in paralel). Pe acel cond am pus in paralel o rez. de 10k. A mers ok.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, mircea65 a spus:

multumesc mult, o sa trec la treaba si va tin la current.

multumesc.

cu stima!

vedeti ca traful invertor e predispus la defecte,masurati cele doua bobine din secundar daca au aceeasi impedanta,la cca 20secunde de la anularea protectiei si dupa 1-2 minute vedeti temperatura trafului,daca se incinge atunci are ceva spire in scurt sau strapunse

Link spre comentariu

a mers cu 10k peste condensatorul din pinul 3, am masurat impedanta pe traf-egale 797 ohmi, traful invertor nu se incinge-30 grade dupa o ora de functionare-intrebare pot sa-l las cu protectia anulata?

multumesc.

cu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări