Vizitator senoctar Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Salut, Tot caut de ceva timp prin magazine si pe net de unde as putea cumpara o placa de test cu clipsuri, ori cum se cheama. Ceva asemanator cu imaginea atasata. Pana acum am folosit o placa normala, cu gauri inconjurate de cupru. Insa eu nu am o schema anume, si tot schimb, ori pun leduri, ori un motor si deja mi-am stricat si pistolul de lipit la cate ore l-am folosit. Sau daca nu, macar o placa de test anume cu soclu DIP40, ca am gasit dar su socluri mici, macar daca fac lipituri sa nu ma mai chinui cu pinii asa apropiati. Daca nu, poate imi iau ciocan, placile de dezvoltare sunt cam scumpe pt. PIC16F87x. Multumesc anticipat. bogdanm: se muta la "diy" Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... c&start=90 Link spre comentariu
Vizitator senoctar Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Eu am cautat si pe forum, mai multe combinatii de cuvinte, nu stiam de termenul solderless, vad ca e singurul topic in care apare. Sper sa gasesc asa pe vreun site.Pana atunci, incerc sa repar pistolul.Mersi mult. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Are la magazinul de sus din banner :smt003 Si eu caut de mult asa ceva dar la un pret ceva mai omenesc :axe: Link spre comentariu
Vizitator senoctar Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Cam asa e cu pretul, ma asteptam pe net sa fie mai ieftine. Eu am vazut intr-un mag. cu 30 ron, cu doar 2 randuri (pti sa iti iei 2 oricum), si cand m-am intors sa iau nu mai era, si pana mai aduc .... Totusi nu vad de ce ar fi chiar asa pana la urma au doar niste lamele.Cred ca pot sa imi iau mai multe socluri de microcontrolere mai mici, le lipesc pinii si imi fac si eu asa ceva. Link spre comentariu
nicul Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 se cheama breadboard, sunt scumpe si lamelele alea se largesc destul de repede.mult mai ieftin iese o placuta de test din aia cu gaurele pe care dupa 2-3 folosiri poti sa o arunci linistit Link spre comentariu
Vizitator senoctar Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 De atunci am tot cautat, dar aceleasi rezultate.Am gasit o placa de genul imaginii atasate la 17 lei, si tot face treaba mai usoara. Si un ciocan sa fie mai fin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum