Vizitator Nelson Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Buna ziua,am un cuptor electric care nu functioneaza cu impamantarea legata deoarece imi cade siguranta de la contorul electric,daca scot impamantarea functioneaza fara probleme. Am masurat cele trei rezistente si sunt bune,problema apare la cea din mijloc in momentul cand ii dau drumul face scanteie daca e legata impamantarea , daca nu e legata impamantarea nu face si functioneaza. Ce pot face? cum pot anula acea rezistenta deoarece e legata in paralel cu cea de jos si daca ii scot firele face scanteie in priza? Problema a aparut ca urmare a condensului ce se scuurgea pe rezistenta. Cuptorul este Electrolux eob53102x Multumesc. Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Ai o rezistenta cu izolatia distrusa si care da la masa,nu ai alta sansa decat schimbarea ei ,restul sant improvizatii si cred ca ti la viata celui ce utilizeaza cuptorul. 1 Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 (editat) https://ametist-frigo.ro/home/2933-2150928-rezistenta-superioara-cuptor-electrolux.html Schimbați rezistența fiindcă vă puneți viața în pericol, faza rețelei ajunge la carcasa cuptorului...... Editat Martie 3, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator Nelson Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Multumesc pt ajutor domnilor,problema este la cea din mijloc unde se vad firele albastru+gri . Un link de unde pot cumpara rezistenta sau anularea ei? Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Ați încercat link-ul pus mai sus ? Poate au și acea rezistență în stoc.... Link spre comentariu
Vizitator Nelson Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Multumesc de ajutor,am demontat rezistenta si este cea de la ventilator rotunda. Am masurat-o si-mi da 0.26,pluus ca pe masa nu-mi arata nimic,am sa caut o rezistenta noua si revin cu detalii. O zi placuta. Link spre comentariu
Vizitator Nelson Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Multumesc domnilor pt. ajutor,am comandat rezistenta ieri de pe site-ul ametist-frigo.ro,azi a venit si am montat-o ,functioneaza. O zi buna . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum