amudsen Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Ar fi fost ok sa puna o poza cu cealalta parte....... L.E. asa se vad si conexiunile intre piese. https://imgur.com/J9tL5k6 Editat Septembrie 1, 2020 de amudsen Link spre comentariu
jojons Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 am facut vo 10 poze dar nu se intelege nimic Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Ia o mică lentilă convergentă, sau o ,,lupă,, şi pune-o în faţa obiectivului camerei foto.Apropiind sau depărtând camera împreună cu lentila din faţa ei, vei putea să fotografiezi de foarte aproape.Ai nevoie şi de lumină puternică, nu face pozele la lumina unui bec chior de 10W... Lentila o poţi recupera de la un vechi aparat foto nefolosit, de la o cameră web defectă, merge şi una de ochelari dacă are multe dioptrii.Fă experimente până reuşeşti o poză clară, vezi să nu mişti aparatul că iese neclară. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) 1 oră în urmă, jojons a spus: am facut vo 10 poze dar nu se intelege nimic Poți sa faci și 100, tot asa vor ieși, pt ca ce ai tu pe telefon nu poate focaliza la distanta aia. Poti sa încerci cu lentila, cum spunea validae, sau poți scoate niște poze la distanta la care camera focalizează, cu rezoluție maximă, și faci crop pe porțiunea care te interesează. Iese mai bine decât ce ai tu acum. Editat Septembrie 1, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
mama Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 3 hours ago, jojons said: am facut vo 10 poze dar nu se intelege nimic Ai rămas blocat pe semireglabilul ăla multitură? Ți s-a spus de n ori până acum că trebuie să cauți defectul în altă parte. Semireglabilul e în paralel pe potențiometrul de 500KΩ și, dacă celelalte componente ar fi bune, montajul ar trebui să funcționeze și fără el (are 200KΩ), doar ar regla pe o plaja mult mai redusă a potențiometrului. Mizeria aia de dimmer, adus la cea mai simplă configurație posibilă, are o schemă care se scoate în 30 de secunde (deși nu văd rostul la o jucărioară ca aia cu 8 componente de toate), dar pentru asta ar fi trebuit să iei pe merit diploma aia de electronist cu care te lauzi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Probabil asta e,de 2Mohmi.Si cred ca e in paralel cu potentiometrul.Vad ca a postat si mama pana am bagat eu... Editat Septembrie 1, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
mama Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Asa e, are 2MΩ. Am greșit mai sus când am afirmat că e de 200KΩ. Link spre comentariu
jojons Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 p mama citesti printre randuri lam reparat punand alt semireglabil de la alt variator! Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Dar pe celălalt variator de ce nu l-ai depanat? Ala era ,,donator de organe", sau era bun? Scuze, dar asta nu e depanare, ci doar înlocuire de piesă cu piesă. Spor la depanat în continuare! Editat Septembrie 1, 2020 de validae 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum