Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar mufe vechi cu pini auriti

Terry34

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

57

• electrolivius

2

• terciziu

1

• Neagu Raul

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cumpar mufe comuniste !

o smpla socoteala: 2,5 lei o mufa sa zicem....100 de mufe smulse de pe placi, caci dezlipite unii nu incearca macar....fac 250 Ron! Eu mucesc sa le demontez/procesez.

sunt mufe evident care merita si 10 lei bucata. Concurenta o fi mare deh....

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Terry34 a spus:

Cumpar mufe comuniste !

o smpla socoteala: 2,5 lei o mufa sa zicem....100 de mufe smulse de pe placi, caci dezlipite unii nu incearca macar....fac 250 Ron! Eu mucesc sa le demontez/procesez.

sunt mufe evident care merita si 10 lei bucata. Concurenta o fi mare deh....

Va salut,

Nu-i concurenta, grosu materialelor vechi s-o epuizat.

100 de conectori is multi(si numa cu 5 contacte sa fie)

In regim de hobby nu se poate trai din asta. Nici cand o fo puzderie de materiale, d-apoi amu.

Ca si in cazul altor hobby-uri, din hobby-ul asta te poti alege cu bunastare mentala(cum ca-l practici, etc), iar d.p.d.v economic, poti suplimenta, uneori, venitul de baza(din salariu, pensie, etc)

Parerea mea...

(sa ma scuzati, va rog, pentru postare pe langa subiect)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

este mult de spus, unii deja au renuntat, isi expun sanatatea la substante foarte corozive si toxice si altele, eu nu renunt, ma pasioneaza si imi sacrific si timpul cu ele, ca sa nu mai zic ca in Ro pretul obtinut la vanzarea produsului finit nu este mare, trebuie sa manance si cei de la amanet nu? 

Concluzia mea de mult este ca rusii acolo unde sunt ei platesc cel mai bine, sunt castigatorii licitatiilor mondiale ale acelui metal.

Link spre comentariu

toti cei care s-au apucat sa scoata si ei aur din asa ceva le dau o veste proasta, nu se merita la cat obtin ei pe produsul final mai ales ca nu stiu sa scoata de 24.....nici nu o sa afle de la mine dar ei pot obtine  60% din produsul final de la mine pentru ca platesc bine eu.

Succes !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 01.03.2019 la 19:36, Terry34 a spus:

Cumpar mufe cu pini auriti ( nu din PC ) din echipamente comuniste, aviatie, armata, comuicatii, etc ofer pe mufa intre 0,5 si 7 lei/bucata in functie de tipul mufei.

Tel: 0729.332.335 (whatsaap)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări