Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

R 1300

esu

Postări Recomandate

Are cineva o mufa mama care face legatura intre unitatea emisie/receptie si blocul stabilizator de tensiune ?Cind am luat statiile acest cablu nu mai exista, a fost predat ca deseuri.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• esu

2

• SirRoger

1

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator yo3ghm

OK..asa ca pentru "ham spirit"..un "coleg" comun vinde pe site pe radioamator.ro una cu 300 EU. uite ca sa-i fac în necaz le dau gratis..Vi sa le iei ?Nu am cerut un pret "infernal" ca altii...da fiecare cît vrea.73.

Link spre comentariu

Nu era vorba despre a da ceva pe gratis. Ideea este ca daca am ceva de vanzare ma duc si postez la sectiunea "vanzari".Sau exista posibilitatea de a trimite "corespondentului" un mesaj privat.Imi cer scuze daca am parut rautacios, nu am avut intentia.73!

Link spre comentariu
Vizitator yo3ghm

Salut.Nici o problema, eu nu m-am suparat, dar mesajul e si la vînzari...L-am pus simultan si acolo si aici, ca si fiu sigur ca este vazut.PS...Cam mica valoarea...nano-pico... (10exp -9)x(10exp -12)=10exp -21 !!Cum ar trebui botezat ? he..he..he..OK. 73!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator dermengi

Am doua R1300 una care merge si una cu emisia defecta,cu restul de cutii aferente (transmatch, sursa, cabluri).Astept oferte de la cei interesati.

buna ziua.as fi interesat de un r 1300.are cineva asa ceva?multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări