Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Grundig model 40VLE8041S

ROBEERT

Postări Recomandate

-sursa: 40VLE8041S
-main: VEV190R-4 - V-0
-convertor leduri: SSL460 EL01 REV0.2
-panel: LTA400HF16
-t-con: K3489F0H00S5 ( 001013 )
-memorii: 25Q80BVSIG ( U10 ) si 25Q16BVSIG ( IC403 )

Buna ziua tuturor. Am primit acest tv la reparat. La alimentarea acestuia la retea, ledul de standby palpaie. Am pus niste poze cu sursa si cu mainboardul in attach. Acum intrebarea este oare care din cele doua memorii trebuie resoftata. Un bin daca are careva, este binevenit.

Multumesc.

main.jpg

sursa.jpg

Link spre comentariu

http://www.filedropper.com/40vle806140vle8041lta400hf16c01sxchassisok

iei folderul target, il pui pe un stick formatat fat 32, bagi stickul  in tv,bagi tv-ul in priza cu tasta power tv apasata,sau cu tasta p+ de pe tv,si ar trebui ca in cca 5 secunde sa-ti apara procesul de update pe display,eliberezi tasta apasa p+ sau power,si astepti sa se termine updateul,este testat de mine pe acelasi model tv.succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 24 minute, iuliantv a spus:

http://www.filedropper.com/40vle806140vle8041lta400hf16c01sxchassisok

iei folderul target, il pui pe un stick formatat fat 32, bagi stickul  in tv,bagi tv-ul in priza cu tasta power tv apasata,sau cu tasta p+ de pe tv,si ar trebui ca in cca 5 secunde sa-ti apara procesul de update pe display,eliberezi tasta apasa p+ sau power,si astepti sa se termine updateul,este testat de mine pe acelasi model tv.succes

Tastele de pe panou sau de pe telecomanda?

Acum am citit mai atent, deci tastele de pe TV. Pffffff, scuze.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu

Nu iese nimic daca faci rescriere doar la unul din cele 25Q,merge cu softul in pereche  compatibil cu placa de baza si display.Eu recomand asa:nu mai introduceti stickuri in portul USB al teveului cu descarcari de pe youtube sau altele copiate de prin alte calculatoare,si o sa aveti un tv functional si curat ca soft.altfel:95

Link spre comentariu
1 oră în urmă, clement a spus:

Nu iese nimic daca faci rescriere doar la unul din cele 25Q,merge cu softul in pereche  compatibil cu placa de baza si display.Eu recomand asa:nu mai introduceti stickuri in portul USB al teveului cu descarcari de pe youtube sau altele copiate de prin alte calculatoare,si o sa aveti un tv functional si curat ca soft.altfel:95

iese ceva totusi daca scrii 25q16 cu boot,deci in cazul de nu booteaza de pe usb e deajuns sa scrii 25q16 cu binul potrivit si tv-ul va reboota de pe usb,testat personal

Link spre comentariu
1 oră în urmă, iuliantv a spus:

iese ceva totusi daca scrii 25q16 cu boot,deci in cazul de nu booteaza de pe usb e deajuns sa scrii 25q16 cu binul potrivit si tv-ul va reboota de pe usb,testat personal

Ok,mai departe fara coment la subiect !! Fiecare procedeaza cum doreste.Scuzati va rog...:aplauzesi de fapt d-le iuliantv mam referit la primul coment al lui ROBEERT. Nu vam combatut si nici nu vam citat,cand devenim si noi mai buni ca oameni????? Daca va sunt incomod pot primi judecata,si intro saptamana chiar parasesc acest forum.Am cerut putin fata de ce am oferit,cu bine.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 oră în urmă, clement a spus:

Ok,mai departe fara coment la subiect !! Fiecare procedeaza cum doreste.Scuzati va rog...:aplauzesi de fapt d-le iuliantv mam referit la primul coment al lui ROBEERT. Nu vam combatut si nici nu vam citat,cand devenim si noi mai buni ca oameni????? Daca va sunt incomod pot primi judecata,si intro saptamana chiar parasesc acest forum.Am cerut putin fata de ce am oferit,cu bine.

nu am facut nici un repros,doar ce am dezvaluit cu ce ajuta rescrierea unei singure memorii spi

Link spre comentariu
2 hours ago, clement said:

Nu cred ca e cazul sa parasesti forumul, ramai cu noi...dar trebuie sa dai un raspuns cit de cit la subiect si asta numai daca ai avut de-aface cu asa ceva.....colegu' iuliantv stiu sigur ca sa confruntat cu aceste tv-uri...de combatut nu se combate nimeni aici, ca doar nu suntem la " Local Kombat" cu Sandu Lungu cel cu burduhan-ul mare :rade:, care castiga meci-urile cu ajutorul greutati si a grasimi pe care o poarta, ca nu simte loviturile...e greu sa dobori un "balaur" ca acesta...:rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 28.02.2019 la 22:14, Costica LCD a spus:

Nu cred ca e cazul sa parasesti forumul, ramai cu noi...dar trebuie sa dai un raspuns cit de cit la subiect si asta numai daca ai avut de-aface cu asa ceva.....colegu' iuliantv stiu sigur ca sa confruntat cu aceste tv-uri...de combatut nu se combate nimeni aici, ca doar nu suntem la " Local Kombat" cu Sandu Lungu cel cu burduhan-ul mare :rade:, care castiga meci-urile cu ajutorul greutati si a grasimi pe care o poarta, ca nu simte loviturile...e greu sa dobori un "balaur" ca acesta...:rade:

Ok d-le Costica,merg pe mana d-tra dar ca sa dai un raspuns corect,trebuie si o relatare detaliata a subiectului.Multumesc pentru sustinere cu stima.Cu video mai vorbim,ok?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
2 hours ago, clement said:

Ok d-le Costica,merg pe mana d-tra dar ca sa dai un raspuns corect,trebuie si o relatare detaliata a subiectului.Multumesc pentru sustinere cu stima.Cu video mai vorbim,ok?

E de apreciat ca incercati sa ajutati, dar trebuie sa fii sigur cind dai un raspuns, cu alte cuvinte daca ai intilnit defectul e bine sa dai un raspuns concludent, daca nu, atunci e bine sa dai doar o parere.....referitor la video nu are legatura cu nimic din topic, doar ce mi-a trecut prin creierul obosit atunci la ora aceea....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Costica LCD a spus:

E de apreciat ca incercati sa ajutati, dar trebuie sa fii sigur cind dai un raspuns, cu alte cuvinte daca ai intilnit defectul e bine sa dai un raspuns concludent, daca nu, atunci e bine sa dai doar o parere.....referitor la video nu are legatura cu nimic din topic, doar ce mi-a trecut prin creierul obosit atunci la ora aceea....

Eu am inteles oricum cu video si era doar o manifestare ca si cum am rezolvao intre noi,de ce trebuie sa dau multe explicatii ? Acum pe bune,chiar mi se pare cel mai maleabil forum de pe internet.Pana la urma mai gresim ca doar suntem oameni,si aici eu personal le multumesc adminilor.Da d-lor colegi,mai avem si zile proaste unde gafam trecuti in zile sub tensiune sub anumite forme,asta este si o recunosc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări