Vizitator viobio Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 (editat) Amplificatorul VTL ST85 si preul VTL 2.5 sunt la mine pentru o revizie , preul a venit cu un hiss plus alte zgomote ( ca si cum ar fiebe ceva ) pe canalul stâng . Amplificatorul funcționa numai că două tuburi finale au fost cam prăjite , din cauza biasului aiurea , probabil a fost facut de cineva care nu a știut la ce valoare trebuie reglat sau .....a pus pur si simplu tuburile fără să regleze nimic , in amp am înlocuit două rezistențe care aveau valori diferite , rezistențe de 10K care pun catozii defazorului la masă .In amp se observă semireglabilii cu care se poate regla simetria celor două semnale defazate care atacă tuburile finale . Din poza atașată , ghiciți care sunt tuburile KT77 prăjite ? Amplificatorul este clasă AB UL , alimentarile celor două canale sunt separate , filtrajul pe fiecare canal este asigurat de doi condensatori de 1200microF/400V inseriati . Amplificatorul foloseste 4XECC81/12AT7 & 4XEL34 , pe el am gasit patru tuburi americane pe care scrie IBM și ceva coduri de fabrică , nu am putut să le identific , sunt montate ca 12AT7 , nu am mai intalnit pină acum aceste tuburi , ca mărime sunt cit un E80CC , le-am pus pe catometru si " bat " la caracteristici cu 12AT7/ECC81 , sunt tuburile originale cu care a plecat ampul din fabrica americană. Un asemenea amplificator, cum este cel de față , din prima serie , sh se vinde cu 1200....1700euro . Modelul nou se vinde sh cu 3500...4300 euro , nou costă cam 5500euro , diferența dinte cel vechi si cel nou este de design exterior , și alimentarea filamentelor tuburilor ECC81/12AT7 in CC , schema este aceași. Preul VTL 2.5 foloseste 2XECC82/12AU7&2X12AT7/ECC81 , după mine preul are un preț extrem de mare pentru ce oferă , adică nu merită banii , sh se vinde cu 900...1500euro . Variantele care au si partea phono sunt mai scumpe . In urma unor măsurători am observat că filamentele tuburilor sunt subvoltate , filamentele tuburilor se alimentează separat pentru fiecare canal , tensiunea măsurată de mine a fost de 11,65V in loc de 12,6V cat ar fi normal , tipic pentru filamente alimentate cu stabilizatoare 7812 , o să "păcălesc" eu 7812 cu niște diode ca să livreze 12,6V pentru alimentarea filamentelor . Momentan astept 4XEL34 Tungsol pentru amp si alte piese pentru preu . Tuburile din preu sunt in stare bună , zgomotele de pe canalul sting fiind provocate de alte componente , deja am schimbat unele rezistențe pe care le bănui a fi generatoare de zgomot . Dacă este cineva interesat de schema amplificatorului să îmi spună , o scot cu valori si tensiuni , apoi o atașez aici , pe net se găsește o schemă de ST85 , care corespunde cu ce este in amplificatorul care este la mine . Editat Februarie 28, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Gata preul . Pe această cale mulțumesc firmei Banzai pentru extraordinara colaborare pe ca am avut-o , piese plătite din data de 26.2.2019 și livrate azi adică după aproape o lună , dupa n mailuri si telefoane . Componentele comandate au fost livrate parțial , tuburile EL34 Tungsol cand le-am comandat figurau ca fiind pe stoc dar ....defapt nu sunt pe stoc , vor fi livrate ..... când .....nu se știe . Și uite asa o să mă aleg cu 4 EL34 pe stoc , ca să nu întârzii omul ....am comandat alte EL34 Tungsol la tubetown . Nu este prima oară cand Banzaii trimit piesele cu mare întârziere , altă poveste ..... plătești si bifezi să le trimită cu curier .....ei le trimit prin poștă , din peste zece comenzi avute la ei .....de trei ori mi-au trimis piesele cu posta . Păcat de componentele care le au .....dar nu le au .... Cei care au vandut acest preu si ampul ..... să mă lumineze si pe mine cat este de interschimbabil tubul 6350 cu 12AT7/ECC81 , apoi accept să mă facă nebun sau că am eu ceva cu ei . Revin și asupra tuburilor KT77 prăjite , au fost prăjite din reglajul defectuos al curentului de repaos , cu lumina stinsă tuburile aveau anozii un pic rușinați , adică cam grena ....nu roșii , curent prea mare prin ele . Tuburile 2&3 din poze au fost maltratare cu curent de repaos prea mare . Editat Martie 25, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Acum 24 minute, Faust2018 a spus: Pe această cale mulțumesc firmei Banzai pentru extraordinara colaborare pe ca am avut-o , piese plătite din data de 26.2.2019 și livrate azi adică după aproape o lună , dupa n mailuri si telefoane ... Asa am pățit și io, dau comanda pe 10 dec plătesc și... ii întreb pentru ca apărea ca nefiind suma virata de banca, înjur banca, într-adevăr intarziasera 2 - 3 zile plus sâmbătă duminica, apoi așteaptă nene mailuri peste mailuri cu Lloyd până nu a mai răspuns, se apropia Crăciunul, mă apucă damblaua caut reviewuri https://www.trustpilot.com/review/www.banzaimusic.com mă apuc să le dau și un mail în care îi amenint cu opc european, la care nu a mai ajuns plângerea, și le mai fac și un review în care îi fac cu ou și oțet, când să vezi în aceasi zi sună Ernesto își cere scuze (asta pe 22 dec) bla bla bla scuze jalnice, îmi spune că mi-a înlocuit lămpile 6sn7 eh cu 6sn7 eh gold eu m-am bucurat deoarece era o diferență de aprox 30 euro ba mi le trimit prin fedex int priority și ajunge nene comanda pe 31 dec Macar era gratis transportul pe rototubes (eu credeam ca mi-a schimbat și mundorfii cu dacia mai scumpi, acuma dacă asa vizasam eu...) Ce sa spun, cumpărați fratilor de acolo daca nu e graba și prindetii la înghesuiala! (ps. s-a milogi de mine sa șterg dacă pot și vreau sa șterg review.ul de acolo) Cel mai rau a fost când am crezut ca mi-au furat date de pe card hackerii! Traumatizant Editat Martie 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Prima oară cand ajung in Berlin o să fac un pic de turism până la sediul lor . Săracii ăștia pentru România nici urmărire de colet nu au . Editat Martie 25, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Ba au, fedex are, posta dhl are, cel puțin la mine au avut asa ceva. Acum depinde, dacă trimit prin dhl fără tracking aia e! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Acum 4 minute, maresaldeflota a spus: Ba au, fedex are, posta dhl are, cel puțin la mine au avut asa ceva. Acum depinde, dacă trimit prin dhl fără tracking aia e! Cand au trimis cu Fedex au avut , cand trimit cu posta lor nu , cică serviciul nu funcționează pentru România . Fedex din România ..... alți handicapați , dacă nu te găsesc acasă sau nu raspunde cineva la sonerie .... îți lasă un nr de telefon in poartă unde să suni tu , păi in ...plm .... aveți nr de telefon pe colet ....nu puteți să sunați la nr ăla ? Aia de la DPD , cu care trimit tubetown .... sună cu două ore inainte de a face livrarea , sunt mai destupați la cap . Editat Martie 25, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Înseamnă că trimit fără tracking, ca la TAD au avut la DHL - ul, se zgarcesc unde nu trebuie, oricum pana nu faci urat cu ei și ii ameninți nu știu de frica, pesemne ca opc Europa își fac treaba și au și amenzi usturătoare nu bătaie de joc ca la noi, altfel mai ajungea comanda după Paște Editat Martie 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Le fac un super " reviu " . Ce m-a enervat cel mai tare , le-am dat zece mailuri intr-o zi , nu au raspuns , au raspuns la telefon după ce am insistat , apoi a raspuns si Lloyd ala la mail , i-am zis să imi trimită alte EL34 că am nevoie de ele , mortul pentru 1,6euro mă punea să fac transfer bancar , pai mortule Lloyd comisionul bancar este mai mare ca suma , basca trebuia să deschid un cont in euro . Editat Martie 25, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Nu le face acum, ci când ai nevoie asa poate ai și vreun discont sau o inlocuire cu ceva mai bun și mai scump, sunt destui care au beneficiat de asa ceva și o amenințare cu opc, sa vezi cum te suna din Germania și îți spun că,, chiar acum l-am împachetat,, Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Acum 5 minute, maresaldeflota a spus: Nu le face acum, ci când ai nevoie asa poate ai și vreun discont sau o inlocuire cu ceva mai bun și mai scump, sunt destui care au beneficiat de asa ceva și o amenințare cu opc, sa vezi cum te suna din Germania și îți spun că,, chiar acum l-am împachetat,, Nu bade , in spiritul romanesc , după ce le-am bagat citeva mii de euro in cont ....le iau ...familia , morții si toți carnatii in ...... Ăia de la tubetown ,TAD , Tohmann , sunt boieri . Tubetown nu au avut odată ceva pe stoc , imediat mi-au dat mail si mi-au propus altceva , chiar dacă era o diferență de cativa euro , au zis că nu este problemă , sunt clientul lor si suportă ei diferența . Editat Martie 25, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 De la TAD am mai luat și chiar nu sunt probleme! Banzaimusic niște mormoloci Le dai mail răspund peste o zi, faci review și te suna in 2 ore, țin la imagine sa nu ii facă de ras careva măcar de fațada, dacă chiar țineau la imagine erau profesioniști, sa treacă nu știu câte săptămâni... Macar dacă,, o faci,, românește fă-le și una la https://www.eccromania.ro Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Acum 2 minute, maresaldeflota a spus: De la TAD am mai luat și chiar nu sunt probleme! Banzaimusic niște mormoloci Le dai mail răspund peste o zi, faci review și te suna in 2 ore, țin la imagine sa nu ii facă de ras careva măcar de fațada, dacă chiar țineau la imagine erau profesioniști, sa treacă nu știu câte săptămâni... Macar dacă,, o faci,, românește fă-le și una la https://www.eccromania.ro Multam , o pun pe corporatistă să ii execute , săptămâna asta dau altă comandă la ei ,mă oftic că tubetown si TAD nu vand ce vand săracii ăia de la Banzai , Mundoarfe si alte frumuseți. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 De ce nu iei de la hificollective!? https://www.hificollective.co.uk/components/capacitors.html Eu era sa întru în orgasme când am văzut ce au pe acolo Si transportul e doar 25 de lei prin posta fara tracking! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Acum 3 minute, Dan85 a spus: Ma risc eu sa comand 2xEL84 si un ECC83 la Banzai. Sa vezi ce le dau in romgleza daca suna careva pentru situatii precum cele descrise de voi , ca de vorbit nu prea am exercitiu, doar scris si citit. Nevasta-mea nu se baga, ca ea vorbeste fluent. Eu le platesc doar prin PayPal si ciuciu bani daca nu fac ce trebuie. Eu la fel,, yes,,, I understand,, sure,, cam atât am zis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum