Vlad.Florin Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 as avea o intrebare am scapat telefonul spv c 500 in apa telefonul nu are nici o prb dar a intrat apa in interiorul ecanului si se vede cu pete acum se poate face ceva pentru ca ecarnul sa vada ca inainte am incercat uscarea cu feonul dar nu a dat rezultate multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 in interiorul ecranului nu cred ca are cum sa intre apa, doar intre displey si ecranul de protectie . ai desfacut telefonnul si ai curatat tot interiorul cu alcool ??? sterge (usor ) displey-ul cu ceva moale . :smt006 Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 lam desfacut si apa este in ecarul telefonului in lcd si am incercat sa incalzesc ecranul cu feonul si nimiklam lasat la soare o jumatate de zi si a disparut dar tot au ramas ceva pete Link spre comentariu
cniky Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 apa este intre folia de dispersie a luminii si ecranul LCD mai mult ca sigur, trebuie desfacut si curatat, sau inlocuita acea folie cu una similara pt. modelul in cauza. Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 este o procedura grea de desfacere a acelei folii sau o pot face chiar eu? Link spre comentariu
Stefan Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 cel mai sigur e sa te duci la un service de incredere .sau daca esti cat de cat istet o poti face chiar tu Link spre comentariu
cniky Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 cred ca o poti desface si tu, doar multa rabdare si atentie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum