Vizitator dgfx Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Salutare,Se da urmatoarea problema:- am un MM player Backard Bell Store & Play- am reusit sa-l pun functia autoplay odata cu alimentarea- avand un DVD (iso) incarcat, vreau ca in momentul in care apas 1 pe tastatura sa ruleze chapter 1 de pe DVD, cand 2 chapter 2 and so on...Sau, movie 1, movie 2 etcPoate va intrebati ce cauta chestia asta la PIC-uri...Ei bine:- intr-o locatie in care-si beau oamenii berea javascript:emoticon(':partyman:')se da la clientu' fidel un card RFID- cand se duce in locu' in care-si goleste berea gaseste un lcd cu boxe care-i canta si-i pune pe ecran una din melodiile lui preferatePe motiv ca nu vreau sa pun un calculator langa/in "camera umeda", am preferat un astfel de player.Ce este facut:- am reusit sa copiez intr-un pic telecomanda- am facut un DVD cu un meniu principal care are n (impar) butoane, cu butonul (n+1)/2 pus ca default- daca la una din intrarile PIC-ului apare codul 1 (din cardul RFID), secventa pe care o scoate la iesire pe led IR (pentru a comanda player-ul) este: STOP - TITLE - UP (de (n-1)/2 ori) - PLAYProbleme:- in varianta actuala functioneaza dar are timpul de raspuns prea lent (isi termina omu' treaba pana sa-i cante melodia)Intrebarea este: ceva sugestii si cum vi se pare ca idee? :partyman: :partyman: Link spre comentariu
Abram Burel Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Ca impresie, treaba ar fi interesanta la toaletele publice :)Ca sugestie, intr-o astfel de locatie "prietenoasa" trebuie sa ai cel putin un PC. Prin urmare, cu un multi-channel pe audio, poti sa... sonorizezi un numar dat de... cabine Link spre comentariu
MifTy Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Salutare, Se da urmatoarea problema: - am un MM player Backard Bell Store & Play - am reusit sa-l pun functia autoplay odata cu alimentarea - avand un DVD (iso) incarcat, vreau ca in momentul in care apas 1 pe tastatura sa ruleze chapter 1 de pe DVD, cand 2 chapter 2 and so on... Sau, movie 1, movie 2 etc Poate va intrebati ce cauta chestia asta la PIC-uri... Ei bine: - intr-o locatie in care-si beau oamenii berea javascript:emoticon(':partyman:') se da la clientu' fidel un card RFID - cand se duce in locu' in care-si goleste berea gaseste un lcd cu boxe care-i canta si-i pune pe ecran una din melodiile lui preferate Pe motiv ca nu vreau sa pun un calculator langa/in "camera umeda", am preferat un astfel de player. Ce este facut: - am reusit sa copiez intr-un pic telecomanda - am facut un DVD cu un meniu principal care are n (impar) butoane, cu butonul (n+1)/2 pus ca default - daca la una din intrarile PIC-ului apare codul 1 (din cardul RFID), secventa pe care o scoate la iesire pe led IR (pentru a comanda player-ul) este: STOP - TITLE - UP (de (n-1)/2 ori) - PLAY Probleme: - in varianta actuala functioneaza dar are timpul de raspuns prea lent (isi termina omu' treaba pana sa-i cante melodia) Intrebarea este: ceva sugestii si cum vi se pare ca idee? :partyman: :partyman: ... am rămas mut!!!după ce-mi revin, poate vin cu sugestii... Link spre comentariu
Vizitator dgfx Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Ca impresie, treaba ar fi interesanta la toaletele publice :)Ca sugestie, intr-o astfel de locatie "prietenoasa" trebuie sa ai cel putin un PC. Prin urmare, cu un multi-channel pe audio, poti sa... sonorizezi un numar dat de... cabine Chestia este ca player-ul este de fapt un comp care ruleaza o varianta de uCLinux. Procesoru' e facut de Sigma Design.Asta in linii mari... Link spre comentariu
Abram Burel Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Eu zic ca iti trebuie un player ce accepta in linia de comanda un playlist si o optiune de specificare a numarului articolului din lista si eventual optiunea de repeat (poate sta omul mai mult). Asta ar fi... lansarea. Ar mai trebui rezolvata si oprirea instantei aplicatiei atunci cand omul si-a terminat treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum