Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

W..C.. High-End + Multimedia player

Vizitator dgfx

Postări Recomandate

Vizitator dgfx

Salutare,Se da urmatoarea problema:- am un MM player Backard Bell Store & Play- am reusit sa-l pun functia autoplay odata cu alimentarea- avand un DVD (iso) incarcat, vreau ca in momentul in care apas 1 pe tastatura sa ruleze chapter 1 de pe DVD, cand 2 chapter 2 and so on...Sau, movie 1, movie 2 etcPoate va intrebati ce cauta chestia asta la PIC-uri...Ei bine:- intr-o locatie in care-si beau oamenii berea javascript:emoticon(':partyman:')se da la clientu' fidel un card RFID- cand se duce in locu' in care-si goleste berea gaseste un lcd cu boxe care-i canta si-i pune pe ecran una din melodiile lui preferatePe motiv ca nu vreau sa pun un calculator langa/in "camera umeda", am preferat un astfel de player.Ce este facut:- am reusit sa copiez intr-un pic telecomanda- am facut un DVD cu un meniu principal care are n (impar) butoane, cu butonul (n+1)/2 pus ca default- daca la una din intrarile PIC-ului apare codul 1 (din cardul RFID), secventa pe care o scoate la iesire pe led IR (pentru a comanda player-ul) este: STOP - TITLE - UP (de (n-1)/2 ori) - PLAYProbleme:- in varianta actuala functioneaza dar are timpul de raspuns prea lent (isi termina omu' treaba pana sa-i cante melodia)Intrebarea este: ceva sugestii si cum vi se pare ca idee? :partyman: :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Ca impresie, treaba ar fi interesanta la toaletele publice :)Ca sugestie, intr-o astfel de locatie "prietenoasa" trebuie sa ai cel putin un PC. Prin urmare, cu un multi-channel pe audio, poti sa... sonorizezi un numar dat de... cabine :d

Link spre comentariu

Salutare,

Se da urmatoarea problema:

- am un MM player Backard Bell Store & Play

- am reusit sa-l pun functia autoplay odata cu alimentarea

- avand un DVD (iso) incarcat, vreau ca in momentul in care apas 1 pe tastatura sa ruleze chapter 1 de pe DVD, cand 2 chapter 2 and so on...

Sau, movie 1, movie 2 etc

Poate va intrebati ce cauta chestia asta la PIC-uri...

Ei bine:

- intr-o locatie in care-si beau oamenii berea javascript:emoticon(':partyman:')

se da la clientu' fidel un card RFID

- cand se duce in locu' in care-si goleste berea gaseste un lcd cu boxe care-i canta si-i pune pe ecran una din melodiile lui preferate

Pe motiv ca nu vreau sa pun un calculator langa/in "camera umeda", am preferat un astfel de player.

Ce este facut:

- am reusit sa copiez intr-un pic telecomanda

- am facut un DVD cu un meniu principal care are n (impar) butoane, cu butonul (n+1)/2 pus ca default

- daca la una din intrarile PIC-ului apare codul 1 (din cardul RFID), secventa pe care o scoate la iesire pe led IR (pentru a comanda player-ul) este: STOP - TITLE - UP (de (n-1)/2 ori) - PLAY

Probleme:

- in varianta actuala functioneaza dar are timpul de raspuns prea lent (isi termina omu' treaba pana sa-i cante melodia)

Intrebarea este: ceva sugestii si cum vi se pare ca idee?

:partyman: :partyman:

... am rămas mut!!!

după ce-mi revin, poate vin cu sugestii...

Link spre comentariu
Vizitator dgfx

Ca impresie, treaba ar fi interesanta la toaletele publice :)Ca sugestie, intr-o astfel de locatie "prietenoasa" trebuie sa ai cel putin un PC. Prin urmare, cu un multi-channel pe audio, poti sa... sonorizezi un numar dat de... cabine :d

Chestia este ca player-ul este de fapt un comp care ruleaza o varianta de uCLinux. Procesoru' e facut de Sigma Design.Asta in linii mari...
Link spre comentariu

Eu zic ca iti trebuie un player ce accepta in linia de comanda un playlist si o optiune de specificare a numarului articolului din lista si eventual optiunea de repeat (poate sta omul mai mult). Asta ar fi... lansarea. Ar mai trebui rezolvata si oprirea instantei aplicatiei atunci cand omul si-a terminat treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări