T.Sorin Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Hey ! Detine cineva de p-aici vreun terariu cu furnici ? as dori sa-mi realizez si eu unul si as vrea sa aud parerea altora in amenajarea acestuia cat si a metodelor de ingrijire a acestor insecte. Seara frumoasa . App. o curiozitate legata de furnici : Furnicile îşi modifică comportamentul înaintea unui cutremur de pământ -> https://stiinta-mister.ro/furnicile-pot-detecta-un-cutremur-cu-24-de-ore-inainte-sa-se-produca-cum-se-schimba-comportamentul-acestora/ Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 nu cred ca e posibil Link spre comentariu
informer Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Ai citit romanul Furnicile (Bernard Werber)... si continuarea? Daca nu, iti recomand cu caldura... o sa te ajute mult pt. terariu... vorbesc serios! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Am intalnit pe facebook reclame la "ferma de furnici" . Se poate cumpara. Uite-le si in actiune. Link spre comentariu
matzah Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Un canal de youtube dedicat cu asa ceva https://www.youtube.com/user/AntsCanada/videos Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Ce aveti bre cu bietele furnici? Lasati-le-npace! Banuiesc,ca stiti ca sint mai mult folositoare decit daunatoare. Cei drept, nu sint prea bine venite-ncasa. Distrug larvele, ouale si insectele daunatoare,pe care le pot prinde. Nu se dau in laturi nici cind e vorba de animale mici, ca soarecii si puii lor. Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Perfect de acord...sunt ''sanitarii'' fara de care am avea o viata ...(destul)de grea..! Link spre comentariu
alcon Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 On 2/25/2019 at 7:09 PM, T.Sorin said: App. o curiozitate legata de furnici : Furnicile îşi modifică comportamentul înaintea unui cutremur de pământ -> https://stiinta-mister.ro/furnicile-pot-detecta-un-cutremur-cu-24-de-ore-inainte-sa-se-produca-cum-se-schimba-comportamentul-acestora/ Te-ai gandit ca se apropie ziua de 4 Martie? Link spre comentariu
Untold Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Va recomand sa cititi "Regii Nisipurilor", de George R.R. Martin. Detalii aici. Editat Martie 7, 2019 de Untold Link spre comentariu
gauss Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 La ce foloseste ? ... Link spre comentariu
Untold Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) La amenajarea terariului...spre exemplu poate pune in terariu 4 colonii diferite de furnici, fiecare in cate un colt...sa vedeti atunci cum Sun Tzu ala devine panataloni scurti cu arta lui razboinica... Cand am sa ies la pensie, o sa-mi fac asa ceva si o sa filmez luptele...apoi, vand filmul la Animal Planet...si uite-asa, imi asigur o batranete lipsita de grij. Bine, daca o mai apuc. Editat Martie 7, 2019 de Untold Link spre comentariu
gauss Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Ma rog , nu mi - am inchipuit ... Eu am citit lucrarea respectiva , la vremea ei ... , si am tratat - o ca atare . O nuvela SF . Nu mi - a provocat idei practice . Link spre comentariu
one Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Eu am pe undeva o jucarie pentru copii cu un gel transparent, pentru studiul comportamentului furnicilor. Din cate stiu iti trebuie o regina, ca la albine, altfel nu functioneaza. In instructiuni nu scrie nimic, dar eu am facut cadou cuiva un joc asemanator si stiu ca a incercat sa populeze si nu a mers cum trebuia. Dar intr-adevar, e destul de probabil ca pe internet sa fie destui interesati si care sa ofere informatii importante. Link spre comentariu
Postări Recomandate