Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Terariu furnici

Postări Recomandate

Hey !

Detine cineva de p-aici vreun terariu cu furnici ? as dori sa-mi realizez si eu unul si as vrea sa aud parerea altora in amenajarea acestuia cat si a metodelor de ingrijire a acestor insecte.

Seara frumoasa .

App. o curiozitate legata de furnici : Furnicile îşi modifică comportamentul înaintea unui cutremur de pământ -> https://stiinta-mister.ro/furnicile-pot-detecta-un-cutremur-cu-24-de-ore-inainte-sa-se-produca-cum-se-schimba-comportamentul-acestora/

Link spre comentariu

La amenajarea terariului...spre exemplu poate pune in terariu 4 colonii diferite de furnici, fiecare in cate un colt...sa vedeti atunci cum Sun Tzu ala devine panataloni scurti cu arta lui razboinica...:rade:

Cand am sa ies la pensie, o sa-mi fac asa ceva si o sa filmez luptele...apoi, vand filmul la Animal Planet...si uite-asa, imi asigur o batranete lipsita de grij.

Bine, daca o mai apuc.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Eu am pe undeva o jucarie pentru copii cu un gel transparent, pentru studiul comportamentului furnicilor.

Din cate stiu iti trebuie o regina, ca la albine, altfel nu functioneaza. In instructiuni nu scrie nimic, dar eu am facut cadou cuiva un joc asemanator si stiu ca a incercat sa populeze si nu a mers cum trebuia.

Dar intr-adevar, e destul de probabil ca pe internet sa fie destui interesati si care sa ofere informatii importante.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări