Vizitator Sandu Onica Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Salut, Va prezint un aparat de masura universal , in domeniul 10-0-10V, 20-0-20 mAsi 4-20 mA. Este realizat cu un display TFT RIVERDI /FT800 . Il puteti vedea pe YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=NfG-vRg-yJc Aparatul este proiectat si realizat personal de mine. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Foarte interesant dar nu ne e util cu nimic în acesta secțiune. Trebuia postat la secțiunea comerciale și postate câteva detalii tehnice. Poate lucra în mediu industrial? Certificări ceva? Impedanța intrare tensiune? Poate alimenta bucla de curent? .... Link spre comentariu
Vizitator Sandu Onica Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Da, este pentru mediu industrial. Impedanta este de 100 kohmi pentru semnalele in tensiune si 50 ohmi pentru curent. Daca ati vazut materialul video, fata de produsele firmei TRUMETER/UK, aparatul este net superior. Link spre comentariu
one Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Bravo domnule, imi imaginez ca e o munca lunga, mai ales daca nu se utilizeaza librarii grafice deja facute. Dupa parerea mea esteimportant si pretul. Eu pentru proiectele simple folosesc LCD 2*16 sau grafice 128*64, caci nu trebuie putere mare de calcul si ma concentrez pe simplitate, caci lucrurile simple dureaza si nu se strica. Pentru ce trebuie sa fie touch screen sau oricum ceva industrial cumpar ceva deja facut, oricum plateste clientul final nu eu. De exemplu, ceva economic: Lascar panel pilot. Pentru buget mai mare, ai la dispozitie lumea intreaga. Mai nou, pentru aplicatii hobby, ma joc cu raspberry pi si touchscreen economic. Peste o anumita complexitate, e mai simplu sa faci o pagina web si sa faci un mic server cu un SBC la care poti conecta orice. Tablete, telefoane. Link spre comentariu
Vizitator Sandu Onica Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Panel metru-ul prezentat este foarte versatil fata de Lascar. Programarea nu se face cu laptop-ul , se poate calibra digital, meniul este in 6 limbi: romana, engleza,franceza,italiana,germana,spaniola . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum