iop95 Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Cum sa compenseze factorul de putere? Fara PFC in fata?! E cam imposibil direct din invertor... chiar si printr-un algoritm inteligent, avand in vedere sarcina reactiva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Ce vise frumoase....app ati vazut vreodata cat de lunga e lista de setup la un VFD? sau macar cum arata placa? La Demag sunt in jur de 890 parametri care trebuie setati iar la SEW mult mai multi...chiar si modelele vechi cu caracteristica U/f tot au vreo 30-50 setari principale. Cine a reparat macar cateva sute de VFD_uri stie ce vreau sa spun. Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 20, 2020 Partajează Postat Octombrie 20, 2020 Visele pot deveni realitate... Invertorul va avea PFC in fata (doar ca va fi controlat de acelasi uC - nu este obligatoriu solutia PFC o am in vechea practica si merge foarte bine)...adica un chopper din 220VAC in 350VDC. Partea de invertor ma cam supara...am incercat o gramada de chestii pe DSPic insa imi cam variaza tensiunea intre faze(automat si curentul) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum