ake florinache Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Buna ziua, am rugamintea la dumneavoastră sa ma ajutați cu o informatie , în afară de SAMSUNG UE32H5500 AW, în care din tv-urile din seria 32h5000 se mai folosește acest tip de display ?? Cu stima. Link spre comentariu
ake florinache Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Buna ziua, revin la postarea mea, nu a reparat nimeni barete led din seria 5 să îmi ofere ceva informaţii ?? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Pai spuneti-ne de fapt ce va trebuie? Barete din seria H? La panelul dvs fiind full HD va trebuie 4. Link spre comentariu
ake florinache Postat Februarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2019 Va salut, am nevoie de un display de tip T320HVFO5.1 pentru televizorul de tip smart samsung SAMSUNG UE32H5500 AW. Pentru că nu găsesc acest tip de display,vreau să cumpăr un tv din seria UE32ES5500, UE32F5500, UE 32F5300AW, etc, dacă acestea au displayul care ma intereseaza sa-l schimb, sau in functie main board sau TCON,din meniul de service, să pot face face setările pentru noul display, dacă se poate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum