Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre profesori si "mentori"

Postări Recomandate

In '60 cind am intrat in clasa I-ii,am avut o invatatoare(fiica de preot) cu care am facut un trimestru, plecind in alta localitate. In trimestrele 2 si 3 am avut un invatator. Din clasa a II-a pina-n clasa a IV-a am avut o invatatoare (suplinitoare) foarte apropiata de noi si chiar dedicata scolii. Din clasa a V-a pina-n clasa a VIII-a, am avut parte doar de profesori suplinitori,cu citeva exceptii,profesoara de limba romana care ne-a predat doi ani,profesoara de rusa, profesoru de muzica si desen si profesorul de limba romana care era si directorul scolii(in clasele VII-VIII). In rest doar suplinitori, absolventi de liceu. Matematica am invatat-o mai mult singur,( Culegerea de exercitii si probleme de matematica  a lui Gheba) profesorul de matematica fiind cam ''paralel'' cu materia predata. Mai apoi a devenit ofiter de securitate.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, doru3160 a spus:

Inseamna ca mai stia cate ceva...

Stia el ceva, dar nu stiam noi,ce stia!:rade: Un lucru stia el foarte bine, sa ne bată,fiind alaturi de profesorul de educatie fizica,batausii scolii!

M-am intilnit cu el spre sfirsitul anilor, mai precis in '79, la o vinatoare,seful de grupa, fiind socrul său! Am schimbat citeva cuvinte cu el,doar asa, din respect pentru socrul sau si ...........cam atit.:95

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări