GEO 53 BN Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 In '60 cind am intrat in clasa I-ii,am avut o invatatoare(fiica de preot) cu care am facut un trimestru, plecind in alta localitate. In trimestrele 2 si 3 am avut un invatator. Din clasa a II-a pina-n clasa a IV-a am avut o invatatoare (suplinitoare) foarte apropiata de noi si chiar dedicata scolii. Din clasa a V-a pina-n clasa a VIII-a, am avut parte doar de profesori suplinitori,cu citeva exceptii,profesoara de limba romana care ne-a predat doi ani,profesoara de rusa, profesoru de muzica si desen si profesorul de limba romana care era si directorul scolii(in clasele VII-VIII). In rest doar suplinitori, absolventi de liceu. Matematica am invatat-o mai mult singur,( Culegerea de exercitii si probleme de matematica a lui Gheba) profesorul de matematica fiind cam ''paralel'' cu materia predata. Mai apoi a devenit ofiter de securitate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 (editat) Acum 3 minute, GEO 53 BN a spus: Mai apoi a devenit ofiter de securitate Inseamna ca mai stia cate ceva...multi se fac prim ministri, sau se angajeaza la guvern. Editat Februarie 26, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 (editat) Acum 18 minute, doru3160 a spus: Inseamna ca mai stia cate ceva... Stia el ceva, dar nu stiam noi,ce stia! Un lucru stia el foarte bine, sa ne bată,fiind alaturi de profesorul de educatie fizica,batausii scolii! M-am intilnit cu el spre sfirsitul anilor, mai precis in '79, la o vinatoare,seful de grupa, fiind socrul său! Am schimbat citeva cuvinte cu el,doar asa, din respect pentru socrul sau si ...........cam atit. Editat Februarie 26, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 6 hours ago, Thunderer2018 said: Anul I semestrul 2? Invers. Link spre comentariu
Postări Recomandate