Vizitator iuliangrigore Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Am găsit pe olx acest display ”S42AX-YB02 display plasma 42" Samsung” este oare compatibil cu Samsung UE64D6200? Link spre comentariu
Vizitator iuliangrigore Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 pardon am greșit e vb despre Samsung UE46D6200 dacă sunt compatibile display-urile de la alte TV Samsung cu aceeași diagonală? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 (editat) 1 oră în urmă, iuliangrigore a spus: pardon am greșit e vb despre Samsung UE46D6200 dacă sunt compatibile display-urile de la alte TV Samsung cu aceeași diagonală? daca ai chef de glume cred ca este o rubrica si de acest gen daca vorbesti serios eu i-ti recomand sa te apuci de glume la rubrica de acest gen 1-ai gasit display de plasma de 42"(care in nici un caz nu poate fi montat la un tv lcd led) 2-displayurile mentionate au cu totul alta diagonala 42" vs 46" 3-se vede ca e posibil sa cumperi ceva ,dupa care ai sa te plangi ca nimeni nu ti-a raspuns,si ai aruncat banii de pomana,i-ti recomand sa apelezi la un cunoscator , personal am 2 displayuri de 46" led samsung,dar pretul lor nu e mai mic de 800lei cu o plata avans a minim 400lei pentru livrare, desfaci tv-ul si postezi codul displayului ce cauti si poate se va gasi cineva mai ieftin,pe displayul tv-ului ai o eticheta cu modelul display,fa o poza acestei etichete si posteaza posibil displayul din ue46d6200 sa fie LSJ460HW01-S Editat Februarie 23, 2019 de iuliantv 3 Link spre comentariu
Vizitator iuliangrigore Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 sunt interesat dacă mă poți ajuta cu un display compatibil o să-l desfac mâine să văd seria/codul display-ului și revin cu o poză ok? este un samsung 3D se potrivesc display-uri și de la alte modele de samsung dacă nu sunt 3d sau nu? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 trebuie sa fie 3d neaparat,foarte rar poti potrivi un alt model de display la tv-urile noua generatie,si e posibil ca displayul tau sa fie folosit si in alte tv-uri Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 LTJ460HW03-J e in UE46D6200-le meu spart Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum