Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut display tv samsung ue64d6200

Vizitator iuliangrigore

Postări Recomandate

1 oră în urmă, iuliangrigore a spus:

pardon am greșit e vb despre Samsung UE46D6200 dacă sunt compatibile display-urile de la alte TV Samsung cu aceeași diagonală?

daca ai chef de glume cred ca este o rubrica si de acest gen

daca vorbesti serios eu i-ti recomand sa te apuci de glume la rubrica de acest gen

1-ai gasit display de plasma de 42"(care in nici un caz nu poate fi montat la un tv lcd led)

2-displayurile mentionate au cu totul alta diagonala 42" vs 46"

3-se vede ca e posibil sa cumperi ceva ,dupa care ai sa te plangi ca nimeni nu ti-a raspuns,si ai aruncat banii de pomana,i-ti recomand sa apelezi la un cunoscator ,

personal am 2 displayuri de 46" led samsung,dar pretul lor nu e mai mic de 800lei cu o plata avans a minim 400lei pentru livrare,

desfaci tv-ul si postezi codul displayului ce cauti si poate se va gasi cineva mai ieftin,pe displayul tv-ului ai o eticheta cu modelul display,fa o poza acestei etichete si posteaza 

posibil displayul din ue46d6200 sa fie LSJ460HW01-S

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator iuliangrigore

sunt interesat dacă mă poți ajuta cu un display compatibil o să-l desfac mâine să văd seria/codul display-ului și revin cu o poză ok?

este un samsung 3D se potrivesc display-uri și de la alte modele de samsung dacă nu sunt 3d sau nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări