Vizitator antim Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Salutare. Sunt nou pe aici si as avea nevoie de ceva recomandari. Problema e simpla : am nevoie de sonorizare pentru un chef (200+ ppl) si m-am gandit sa-mi fac 2 boxe pentru a-mi sluji acestui scop nobil . :partyman:. Din pacate nu ma pricep aproape deloc la electronica , asa ca problema se complica. Daca mi-ati putea recoamnda niste difuzoare de la care sa plec , cu un BassBoxPro cred ca m-as descurca sa-mi calculez niste incinte si dupa aceea o sa trec pe la sectiunea de amplificatoare sa mai stresez un pic si pe acolo lumea pana mai elucidez din problema. In principiu ma intereseaza sa vad cam cat m-ar costa toata afacerea , ma rog , o suma foarte aproximativa , sa stiu daca merita deranjul sa ma apuc de treaba sau daca ar fi mai avantajos sa cumpar ceva gata facut. Pt boxe dispun de aprox 1000 RON ... nici macar nu am idee daca ma apropii de suma necesara. Oricum, orice sugestii sunt binevenite .Multzam. Link spre comentariu
bradacalin Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 200+ pers e greu de tinut cu 2 boxe full range.ar merge 2 sateliti cu e15-350n si ceva subwoofer.daca totusi vrei 2 boxe poti merge pe wn15r, 2 boxe de 80l, cu un driver de 2" ar fi "parfum" dar... in 10 mil nu te incadrezi nicicum...PS: eu am fl cu hp15w si pht si m-a costat sa le fac peste 8 mil, si nici nu incape gand de 200+ pers, max 100 ;) Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 c15-300mb + pad52+un horn ieftin . Link spre comentariu
Vizitator antim Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Nu sunt batute in cuie nici configuratia 2x full range , nici suma de care dispun. Probabil ca ar fi mai bine cu 2 sateliti + subwoofer. Ceva recomandari pentru difuzorul de la subwoofer ? Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 pai daca vrei sa faci sateliti fa ceva de maxim 12" si un driver de 1". pe bas, depinde, daca vrei sa il porti mai des (foloseste un 15") daca vrei sa nu il porti asa de des sau volumul si greutatea nu reprezinta o problema, foloseste 18".eu as face e10+pst sau pad52 + 18"(wn18,c18-650EL,Hp18s sau 2 x Hp18W, depinde ce vrei tu sa obtii.) Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Eu mi-as face Wn15R cu Pad52S. Combinatia suna de milioane!Singurul minus ar fi ca nu vei avea subbas ca si cu un subwoofer, dar eu sunt de parere ca se merita :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 cu 10 milioane nu faci 2 boxe cu care sa faci fata la 200 de persoane si sa sune decent si sa le fie deajuns un 60, 70 la suta din ce pot ele + de asta iti trebuie si un amplificator profesional pentru ele implicit si un mixer care sa amplifice semnalul provenit dintr-un pc/laptop. ce a spus Radue deasupra postului asta iti recomand si eu, in cel mai rau caz daca chiar nu poti investi multi $$$ sa pui in loc de wn15s sau r.... sa pui un hp15 S Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 nu vad de ce nu ar fi bun si c15-300mb ! Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Ar fi bun dar nu l-am vazut pe nicaieri, si nu l-a recomandat pt ca nu stiu ce poate. :smt001 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 cred ca si vasile il are. in mod sigur cei de la kon il au, am vazut eu difu, live. pai de putut poate. oricum e net superior lui hp15S/W. are sasiu AL si e din seria challanger. nu e semipro ca si hp-urile.l-am si simulat si e super ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum