Vizitator dacnili Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Pe tema alternatorului cu magneti permanenți , am facut si eu unul dar nu scoate nimic ,mentionez ,ca am refăcut axul integral , in locul bobinei am pus 2 magneti ,axul fiind facut dintr-o bucata la cota magnetilor ,iar in extreme am atasat 2 piulite pentru siguranta ghearelor , undeva este,ceva gresit ,ori polaritate magnetilor, care sint pusi sa se atraga ,ori axul ca e dintr-o bucata ,sau piulitele in plus ,daca mi- ati putea da un sfat .Va multumesc Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 (editat) Posteaza sursa de inspiratie sau un link,ceva pentru ca nu se prea intelege.Sau pune o poza.Date mai amanuntite despre rotor si stator? Editat Februarie 22, 2019 de vio2007 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 (editat) Uite cum ar trebui să ai rotorul modificat.Și statorul ar trebui rebobinat cu sârmă mai subțire și pire mai multe, fiindcă turația eolienei e cu mult sub cea minimă a unui alternator auto, chiar și la turația de relanti. Editat Februarie 22, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator dacnili Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Luni as putea posta poze ca rotorul ,intre timp va pot spune ca la rotor nu au fost aduse modificari ,decat ca este construit axul integral dint-ro singura bucata ,iar in locul bobinei au fost pusi 2 magneti de ferită , sinxer eu sunt mai mult cu practica in domeniul electricitatii ,adica ciocanul si nicovala , asa ca daca imi pute- ti da un sfat realist va multumesc ,de dictiune cu poze si filmulete sint satul. Link spre comentariu
Vizitator dacnili Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Acum 15 ore, vio2007 a spus: Posteaza sursa de inspiratie sau un link,ceva pentru ca nu se prea intelege.Sau pune o poza.Date mai amanuntite despre rotor si stator? Statorul este original ,,inlocuirea consta in scoaterea bobinajului de pw rotor si inlocuirea lui cu magneti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum