Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic tx-32c200e

TIMIS STEFAN

Postări Recomandate

Tv Panasonic tx-32c200e are sunet dar nu are Imagine e negru. am verificat cu o Lanterna pe fata Display-ului si se vede putin. am masurat Tensiunea care alimenteaza led-urile  intre + si -  e 0V

si intre + si Masa  e 73V  nu se alimenteaza led-urile ma puteti ajta cu acest defect

Link spre comentariu

este vestel,deci sigur e din leduri,trebuie sa ai la iesirea din stby pentru 1-2 secunde tensiune pe led,dupa care dispare daca nu are consumul adecvat,(leduri in scurt sau intrerupte,duc la un consum neadecvat)

Link spre comentariu
9 minutes ago, TIMIS STEFAN said:

intre + si Masa  e 73V  nu se alimenteaza led-urile ma puteti ajta cu acest defect

"Nu am Tensiunea care alimenteaza led-urile"

Asta ce este ?. Treceti la treaba si masurati ledurile. Acolo este buba.

Link spre comentariu

Va rugam frumos sa ne spuneti cu ce Tensiunie maxim pot alimenta led-urile de la o Sursa exterioara  inainte sa desfac display-ul ca sa fiu sigur ca e din led-uri

nu am mai intalnit acest defect si va rog sa ma ajutati

Link spre comentariu
Acum 4 minute, TIMIS STEFAN a spus:

Va rugam frumos sa ne spuneti cu ce Tensiunie maxim pot alimenta led-urile de la o Sursa exterioara  inainte sa desfac display-ul ca sa fiu sigur ca e din led-uri

Nu mai pierdeti timpul, dati ecranul jos ca nu e mare lucru

Link spre comentariu
Acum 14 minute, TIMIS STEFAN a spus:

100% sunt leduri defecte , chiar daca alimentezi cu o sursa externa ledurile ele se vor aprinde dar nu ai sa vezi care led nu lumineaza:da

si ai grija cum dai sticla jos ca se poate crapa ffoarte usor sticla trebuie multa atentie 

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări