TIMIS STEFAN Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Tv Panasonic tx-32c200e are sunet dar nu are Imagine e negru. am verificat cu o Lanterna pe fata Display-ului si se vede putin. am masurat Tensiunea care alimenteaza led-urile intre + si - e 0V si intre + si Masa e 73V nu se alimenteaza led-urile ma puteti ajta cu acest defect Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Pai ce urmeaza > verificarea ledurilor !! 1 Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Nu am Tensiunea care alimenteaza led-urile Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 este vestel,deci sigur e din leduri,trebuie sa ai la iesirea din stby pentru 1-2 secunde tensiune pe led,dupa care dispare daca nu are consumul adecvat,(leduri in scurt sau intrerupte,duc la un consum neadecvat) Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 9 minutes ago, TIMIS STEFAN said: intre + si Masa e 73V nu se alimenteaza led-urile ma puteti ajta cu acest defect "Nu am Tensiunea care alimenteaza led-urile" Asta ce este ?. Treceti la treaba si masurati ledurile. Acolo este buba. Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Bine va multumim pentru Informatii o sa verific led-urile si apoi revin cu detalii Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Acum 1 oră, TIMIS STEFAN a spus: Nu am Tensiunea care alimenteaza led-urile Ba o ai, dar daca vrei sa o "vezi" masori cu un aparat analogic , de ex. MAVO 35 Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Februarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2019 Va rugam frumos sa ne spuneti cu ce Tensiunie maxim pot alimenta led-urile de la o Sursa exterioara inainte sa desfac display-ul ca sa fiu sigur ca e din led-uri nu am mai intalnit acest defect si va rog sa ma ajutati Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Iti faci un tester led si rezolvi problema,fara sa desfaci panelul si fara sa stim ce barete led sunt e greu sa stim cu ce tensiune se alimenteaza. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Acum 4 minute, TIMIS STEFAN a spus: Va rugam frumos sa ne spuneti cu ce Tensiunie maxim pot alimenta led-urile de la o Sursa exterioara inainte sa desfac display-ul ca sa fiu sigur ca e din led-uri nu am mai intalnit acest defect si va rog sa ma ajutati Nu mai pierdeti timpul, dati ecranul jos ca nu e mare lucru Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 (editat) Acum 14 minute, TIMIS STEFAN a spus: Va rugam frumos sa ne spuneti cu ce Tensiunie maxim pot alimenta led-urile de la o Sursa exterioara inainte sa desfac display-ul ca sa fiu sigur ca e din led-uri nu am mai intalnit acest defect si va rog sa ma ajutati 100% sunt leduri defecte , chiar daca alimentezi cu o sursa externa ledurile ele se vor aprinde dar nu ai sa vezi care led nu lumineaza si ai grija cum dai sticla jos ca se poate crapa ffoarte usor sticla trebuie multa atentie Editat Februarie 23, 2019 de Florinel TV 1 Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Uite aici si schema de tester Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Februarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2019 Va multumim pentru Infomatii si schema de tester Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Acum 10 minute, TIMIS STEFAN a spus: schema de tester Sa ai grija cu acest tester ca curenteaza daca pui mana pe testere Link spre comentariu
TIMIS STEFAN Postat Februarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2019 Va multumim pentru ajutor. afost din Led-uri asa cum miati spus dumneavoastra si am cumparat o bareta noaua si am rezolvat defectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum