Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inregistrare si comercializarea unui produs .. sfaturi

ionut20

Postări Recomandate

Da, stiu ca, codul CAEN reprezinta doar domeniul de activitate si nu confera calificarea, dar avand un atestat de tehnician electronist, am considerat calificarea rezolvata :) si intradevar, sunt produse la care se specifica ateliarul/serviceul unde se poate face instalarea legal din punct de vedere al garantiei, dar sunt si produse la care se da doar mentiunea ca daca nu s-a realizat instalarea intrun service autorizat, garantia e nula :| Cel mai simplu ar fi sa ma interesez chiar la un astlef de atelier ....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

6

• sho_gun

4

• yo9hrb

2

• edy_wheazel

1

Top autori în acest subiect

Cu cat mai multe informatii cu atat mai bine , dar daca te intereseaza pentru anumite produse bine determinate , mai degraba te-ai interesa la importatorul acestora , adica la cel care in ultima instanta asigura garantia .

Link spre comentariu

Era vorba de playere auto .. si amplificatoare auto+diverse accesorii: difuzoare, condensatori, neoane, filtre, magazii etc. aparatura ce in general se gaseste de cumparat in supermarketuri sau in magazine de profil si vin de la n firme .. kenwood, lg, pioneer, blaupunkt, jvc, sony, panasonic, clarion ..... etc etc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări