Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Xiaomi Roborock V2

informer

Postări Recomandate

Impreuna cu mai multi colegi le-am facut nevestelor cate-un cadou sub forma acestui aspirator.
Nu stiu daca toate nevestele au fost incantate dar noi sigur am fost... :rade:
Treaba e ca unul dintre aspiratoare s-a stricat... mai precis singurul care a fost cumparat din China si nu din RO... cred ca totusi asta nu inseamna nimic.
Manifestarea defectului e ca nu se mai incarca acumulatorul.
Am incercat cu un alt incarcator, idem.
Am desfacut aspiratorul, tensiunea de 19V ajunge pe placa dar partea care asigura incarcarea... n-o face.
Din pacate pe componentele active nu scrie nimic(!) si in plus toata placa e acoperita cu un strat gros de lac transparent.
Colegul a comandat o alta placa electronica din China ($75) insa n-ar fi rau daca as repara-o si pe asta, sa fie....
Nu cumva, cineva cunoste mai multe amanunte despre tipul componentelor din partea de incarcare?

In rest aspiratorul pare realizat foarte bine, toate componentele (motoare, LIDAR, senzori etc.) se desfac din cuple fara nevoia de a dezlipi un singur fir etc.... 
Sunt incantat de modul de realizare, probabil si pe asta l-au furat de la americani ca doar chinezii nu-s in stare de nimic... :) 

XCQoiEz.jpg

yaSR3kI.jpg

g4LMEz9.jpg

En80iCU.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• informer

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări