TibiBzg Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Salut! Am un aparat de Sudura, cu care as vrea sa sudez si aluminiu, pentru aluminiu am nevoie de curent continuu. Este vreo posibilitate sa-l fac sa scoata cc? Link spre comentariu
spik Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Pai, el scoate numai cc... Dar poti suda.aluminii doar cu electrozi inveliti. Wig-tig se sudeaza cu curent alterntiv. Link spre comentariu
TibiBzg Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Acum 6 ore, spik a spus: Pai, el scoate numai cc... Dar poti suda.aluminii doar cu electrozi inveliti. Wig-tig se sudeaza cu curent alterntiv. Imi cer scuze, da, el scoate continuu si as vrea sa scoata si alternativ pentru aluminiu. Link spre comentariu
spik Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Iti trebuie un aparat dedicat ac/dc sa poti suda wig-tig alumimiul. Cred ca este aptoape imposibil, practic, sa aduci modificari la un aparat dc sa sudeze in ac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum