one Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 48 minutes ago, vghesm said: Ca și la colegii de mai sus, și la mine problema s-a rezolvat cu un dezumidificator! Daca e iarna si deschizi fereastra ai acelasi rezultat. Intra aer la 60% si 5-10°C si prin incalzire la 19° umiditatea scade la 30%, trebuie sa umidifici. Am avut si eu acvariu dar nu se evapora apa ca din rufe, mai ales daca e acoperit. Link spre comentariu
one Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 13 hours ago, Dany Kajol said: .am centrală prin condesatie de 2 ani si nu mi explic de ce in dormitor se face abur mult!!! E posibil sa iasă abur prin calorifer cand fierbe apa? Se umezesc pereții parchetul pe sub pat e ud..aerul e greu de respirat dimineața din cauza aburuli...pe geam e apa...eu stau la curte...Va rog o explicație...mulțumesc Casa e izolata in vreun fel ? Cum e facuta fundatia ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 De aerisit, aerisesc zilnic. Iarna vad umiditatea pt ca sunt geamurile reci, punctul de roua, etc. Dupa dezumidificator, problema rezolvata. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Quote Nu dau doi bani pe alea digitale, dacă iei trei bucăți și le pui la un loc, nu arată două la fel. Io-te doua, unul no-name de 35 lei, altul brand de calitate medicala: Link spre comentariu
blazeu Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Fiecare avem ideosincraziile proprii (oare de la <idea> si <crazy>??), legate de analog/numeric (<dijital>, cum vazui pe un produs Turkish). Insa, in afara de aparat, mai exista si niste neuroni, care ar trebui sa interpreteze indicatia, in cazul de fata conteaza daca suntem peste 60% sau sub 40%, restul e....can-can!! Condensul de iarna... constructii slab izolate (betoane din epoca petrolului ieftin, cand caloriferele erau pericol de arsuri), obiceiurile autohtone de genul fierberii la foc maxim a ciorbelor si fasolelor vechi/carnuri tari, uscatul <indoors>, eventual pe aceleasi calorifere.... Altadata ventilatia era <asigurata> de <precizia> potrivirii intre rama ferestrei si cea a tocului, basca unele aerisiri pe langa tocul pomenit.... La termopane avem chedere de cauciuc, insa daca nu intelegem ca asta inseamna CONTROL, ceea ce implica o sarcina suplimentara (inchderea si deschiderea acelor ferestre in scopul ventilarii, inspira, expira.....) Si asa descoperim functionalitatea dezumidificatorului.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum