Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu umezeala

Vizitator Dany Kajol

Postări Recomandate

48 minutes ago, vghesm said:

Ca și la colegii de mai sus, și la mine problema s-a rezolvat cu un dezumidificator!

Daca e iarna si deschizi fereastra ai acelasi rezultat. Intra aer la 60% si 5-10°C si prin incalzire la 19° umiditatea scade la 30%, trebuie sa umidifici.

Am avut si eu acvariu dar nu se evapora apa ca din rufe, mai ales daca e acoperit.

Link spre comentariu
13 hours ago, Dany Kajol said:

.am centrală prin condesatie de 2 ani si nu mi explic de ce in dormitor se face abur mult!!! E posibil sa iasă abur prin calorifer cand fierbe apa? Se umezesc pereții parchetul pe sub pat e ud..aerul e greu de respirat dimineața din cauza aburuli...pe geam e apa...eu stau la curte...Va rog o explicație...mulțumesc 

Casa e izolata in vreun fel ? Cum e facuta fundatia ?

Link spre comentariu

Nu dau doi bani pe alea digitale, dacă iei trei bucăți și le pui la un loc, nu arată două la fel.

Io-te doua, unul no-name de 35 lei, altul brand de calitate medicala:

hc2.jpg

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Fiecare avem ideosincraziile proprii (oare de la <idea> si <crazy>??), legate de

analog/numeric (<dijital>, cum vazui pe un produs Turkish). Insa, in afara de

aparat, mai exista si niste neuroni, care ar trebui sa interpreteze indicatia, in

cazul de fata conteaza daca suntem peste 60% sau sub 40%, restul e....can-can!!

Condensul de iarna... constructii slab izolate (betoane din epoca petrolului ieftin,

cand caloriferele erau pericol de arsuri), obiceiurile autohtone de genul fierberii

la foc maxim a ciorbelor si fasolelor vechi/carnuri tari, uscatul <indoors>, eventual

pe aceleasi calorifere.... Altadata ventilatia era <asigurata> de <precizia> potrivirii

intre rama ferestrei si cea a tocului, basca unele aerisiri pe langa tocul pomenit....

La termopane avem chedere de cauciuc, insa daca nu intelegem ca asta inseamna

CONTROL, ceea ce implica o sarcina suplimentara (inchderea si deschiderea acelor

ferestre in scopul ventilarii, inspira, expira.....)

Si asa descoperim functionalitatea dezumidificatorului.... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări