Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti de asta? ar merge cu SD21EL?

Vizitator Twister

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Kenwood_DJ

3

• adircf

2

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Twister

cred ca din cauza greutatii ar sta pe loc

nu conteaza greutatea pt ca vreau pentru o aplicatie FIXA!!! Ma intereseaza daca merge daca se aude bine daca coboara bla bla
Link spre comentariu

twister, da zi-le si ce vrei sa faci cu el !! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :smt005 :smt005 zi-le ca vrei pentru casa. 2 bucati ! :lol:si vezi acuma ce o sa zica :smt005 :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator Twister

domnul eficienta daca nu stiam prosiectu asta de planar nu mai puneam intrbearea ..poti sa spui dc ai parerea proastacare sunt avatajele uneia fata de alta si invers ..nu de cat "proasta" nu m-ai lamurit cu nimic intelegi? :smt005

Link spre comentariu
Vizitator Twister

Tu ai cerut o parerere, nu si explicatii asa ca nu ai ce comenta!Si termina cu fazele de genul "domul eficienta" ca ne suparam! :axe:

iaia ce sa spun s-a treziti politia dupa forum in tine ba?
Link spre comentariu

ce iti sare tandara asa Twister?ai cerut o parere, Nexus o zis-o. si pe langa parere ti-o dat si un proiect.Ce pasula mai vrei ?daca vrei sa faci cu Sd 21 EL in casa, alege proiectu ala ce ti l-o dat Nexus sau alege sa faci BLH-ul.BLH-ul nu are kick deloc.

Link spre comentariu

Tu ai cerut o parerere, nu si explicatii asa ca nu ai ce comenta!Si termina cu fazele de genul "domul eficienta" ca ne suparam! :axe:

iaia ce sa spun s-a treziti politia dupa forum in tine ba?
Schimba-ti comportamentul altfel zbori de aici!In caz ca nu ai observat EU sunt politia la aceasta sectiune :axe:
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări