george2014 Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 buna ziua, am o suflanta gordak968D cumparata de curand si nu incalzeste decat in pozitia de sus in jos. Daca o pun in pozitie lateral sau de jos in sus,scade temperatura pana se opreste total. Este o defectiune ??? Eu stiam ca la alte suflante,lucreaza in orce pozitie. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Este ok , asa sunt facute ,daca tii suflanta in sus merge in descrestere temperatura pana la zero !! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 (editat) Da...are un amarat de contactor gravitational cu o bila un tub si 4 contactori . Foarte enervant pentru mine...cred ca le leg pe scurt si cu asta basta, opresc totul din buton. Editat Februarie 20, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
george2014 Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Acum 20 ore, celtik a spus: Da...are un amarat de contactor gravitational cu o bila un tub si 4 contactori . Foarte enervant pentru mine...cred ca le leg pe scurt si cu asta basta, opresc totul din buton. eu nu pot sa umblu ,e in garatie,,poate dupa. e vreo problema daca se modifica(scurt)???? pe unde e acel contactor ??? posibil o schema. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 (editat) Nu e nicio schema. In suflanta e un mic senzor primitiv de miscare cu bilute sau bila in el care inchide un circuit intr-o anumita pozitie, precum asta in camasa rosie: Trebuie testat, fie pui firele in scurt fie tai un fir si vezi daca merge sau nu permanent. Trebuie sa mearga permanent ca aia te intereseaza. Si cand te saturi de ea o inchizi din butonul de suflanta. Nu se vede nimic daca stii sa umbli fara sa lasi urme evidente, cand o desfaci, astfel incat sa-ti pastrezi si garantia. Spor. Poti sa mai incerci o smecherie cu un magnetel de neodium, daca bilutele sunt magnetice. Idei pot fi o gramada. Editat Februarie 21, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 De obicei au o placuta inauntru, eu la a mea am scos senzorul de tot. Nu se pune nimic in scurt, dezlipesti cele 2 fire si il scoti. Treaba cu mersul continuu este la statiile cu pompa, in momentul cand ai oprit statia pompa raceste elementul de incalzire (rezistenta) pana la 100 de grade si se opreste. La cea cu turbina despre care vorbim elementul de incalzire se raceste in momentul cand suflanta este pusa in suport si daca acel senzor este scos, nu mai poate sa aduca temperatura la 100 de grade si sa se opreasca. Asadar daca vrei sa scoti senzorul trebuie sa ai in vedere ca dupa fiecare utilizare trebuie sa o setezi la temperatura de 100 de grade iar dupa sa o opresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum