djvas Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Am cumparat acest osciloscop ca defect/netestat. La primul test am descoperit canalul 2 cu probleme, mai exact trasa era in afara ecranului orice as fi facut. Nu a durat prea mult investigatia si am gasit vinovatul ... respectiv amplificatorul vertical cod 155-0050-01. Am avut noroc si l-am gasit pentru suma de doar 135 RON !!! Ca tot zicea cineva pe forum ca Tek-urile sunt foarte usor reparabile.. Nu zic ca e greu, doar scump. Poze din interior : Am curatat un pic si panoul frontal La reansamblare a inceput cosmarul .... Mai exact la montarea butoanelor de la baza de timp nu reuseam sa comut corect in modul MAG asha ca am desfacut capacul de la coutator... Surpriza neplacuta dupa cum se poate vedea Cum aceste piese din plastic probabil ca ar fi fost destul de greu si scump de gasit am apelat la o solutie mai de compromis. Imprimanta 3D. Nu au iesit chiar perfect dar se potrivesc Si intr-un final am un osciloscop functional 3 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Felicitări. Eu din păcate nu am timp sa mi le bibilesc. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Multumesc ! Stiu cum este cu timpul... din fericire in periaoda asta a anului nu prea am de lucru asha ca am timp suficient pentru AMC-uri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum