marios013 Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Va salut din nou ,am facut masuratori comparative intre cele doua surse si pe cea defecta ,pe ic.ul PFC am alimentare 10,0 v in loc 15,0 v cat am pe cealalta, si mai lipsesc cateva tensiuni ,deasemenea lipseste si impulsul pe iesire catre mosfet . Am sa caut sa schimb integratul prima data , va multumesc oricum pentru ajutor . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Acum 8 minute, marios013 a spus: Va salut din nou ,am facut masuratori comparative intre cele doua surse si pe cea defecta ,pe ic.ul PFC am alimentare 10,0 v in loc 15,0 v cat am pe cealalta, si mai lipsesc cateva tensiuni ,deasemenea lipseste si impulsul pe iesire catre mosfet . Am sa caut sa schimb integratul prima data , va multumesc oricum pentru ajutor . Cu ce ai masurat impulsul de iesire? cred ca cu osciloscopul , trebuie scos mosfetul din circuit si vazut impulsul ca altfel nu da nimic pe osciloscop cu mosul in circuit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum