daniels Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 da, contează inaltimea coloanei de apa. referior la problemele de altădată cu siguranță au fost, in rest depinde de locatar Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2019 Nu stiu de ce, dar traiam cu impresia ca am mai scris odata asta (poate nu am trimis eu corect mesajul, sau am gresit la editare, ca mereu gasesc greseli scapate de corectat) Joi sau vineri, in perspectiva de a incerca sondarea sifonului comun celor 3 tevi "mici" (cada, chiuveta si scurgere pardoseala), am cautat mai serios accesul la teava de interventie din continuarea "piciorului" teului de iesire. Cu situarea probabila intre teava ce coboara de la scurgerea chiuvetei si coloana mare, am gasit partial acoperita de praf acea teava, careia insa ii lipsea dopul initial, fiind acoperita cu banda din pvc, care avusese candva adeziv, insa acum l-am gasit uscat..... Pe acolo iesea inegalabilul parfum!.... Dupa aplicarea unui dop functional, atmosfera s-a limpezit..... Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum